Avlyst Avlyst - Skiskolen: Alpint nybegynner voksen oppmøte på kurssted (493)

Kurs

Fra dato
20. februar kl. 08:00
Til dato
21. februar kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Skikurs, Alpint
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turkode
493
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

KursbeskrivelseKurset Alpint nybegynner voksen er for de som har sin første sesong på slalåmski, og som ønsker grunnleggende innføring i teknikken. ferdigheter som plogsvinger, bremseplog og skråkjøringer vil bli vektlagt som en innledning til slalåmsvinger samt opplæring i heiskjøring. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre instruktører følger vi DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. 
Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. STF må få beskjed senest 24 timer før. Takk for hjelpen.

Påmeldingsfrist
Søndag 17. januar 2020

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Aftenbladkort gir 20% på ikke medlemspris 

Oppmøte
I Sirdal på kurssted kl. 1000.-1600. Vi antar at kurset vil arrangeres i Fidjaland skitrekk fredag og Tjøhomfjellet lørdag. Dere vil motta informasjon/bekreftelse på oppmøtested  senest 3 dager før på epost. Vi regner med å være på Fidjeland lørdag og Tjørhomfjellet søndag. Endringer kan forekomme.

Nedre aldersgrense 16 år

Vilkår for deltakelse på skiskolen 
STF vil gjøre sitt ytterste for å gjennomføre skiskolen uavhengig av vær og føre, men ikke om det går på bekostning av sikkerheten. STF kan avlyse skiskolen på grunn av dårlig vær, flom, stengte veger eller lignede forhold som hinder at arrangementet kan avvikles. Ved avlysning av slike grunner refunderes kun deler av deltakeravgiften, da STF har utgifter som går uavhengig av gjennomføring. Dersom en dag av to avlyses tilbakebetales 30 % av deltakeravgiften. Dersom begge dagene på et to dagers kurs avlyses tilbakebetales 70 % av deltakeravgiften. 

Ellers gjelder våre vanlige vilkår
Vilkår for deltakelse

Bruk hjelm
Deltakere på alpint må bruke hjelm!

Utstyr
Utstyr kan leies privat i skitrekket, men alle deltakerne må være klar med utstyr kl 10. Årsaken til dette er vi ønsker å bruke mest mulig tid i bakken og er avhengig av at vi bruker minst mulig tid på annet. 

Kle deg riktig!

  • Ull mot kroppen
  • Mellomlaget av ull
  • Vindtett bomullstøy eller regntøy ytterst
  • Ikke bruk tykk genser når du går.
  • Vel møtt på skiskolen!

Mat og klær

Husk å ta med følgende utstyr:

1. Eget utstyr
På grunn av oppdeling av partier ber vi om at også søsken har hvert sitt utstyrsett (ski, sekk, mat, varm drikke og klær etc).

2. Ryggsekk
Mat, klær etc. må pakkes i ryggsekk. Deltakere må selv frakte utstyr fra buss til varmestue.

3. Gode og varme klær
All aktivitet er basert på å være ute, og det kreves derfor at deltakerne er godt og riktig kledt for forholdene.

4. Regnjakke
Flere av dagene på Skiskolen har vært temmelig våte. For at barna skal holde seg tørre og varme er det lurt å ha med regntøy i sekken selv om været i byen er bra om morgenen.

5. Ekstra votter, sokker og genser
Det er godt å kunne ta på noe tørt både underveis og i bussen på hjemturen.

6. Matpakke
Det er viktigere å ha med en god matpakke og varm drikke enn f.eks. chips og brus. Vi anbefaler to nistepakker med brødskiver, frukt, en sjokolade evnt. kjeks.

Skiskolen 
Dette kurset er en del av Skiskolen 2021. Skiskolen er Rogalands største skiskole, og har vært arrangert siden 1957. Skiskolen arrangeres i samarbeid med Stavanger Aftenblad i helgene 12.-14. og 19.-21. februar. 

Her kan du lese mer om Skiskolen og se hele programmet. 

Kontaktinformasjon: