Surfecamp med DNT ung (15-19 år) (418)

Fellestur

Fra dato
21. mai kl. 15:00
Til dato
24. mai
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Hav, Ungdom, Surfing, Bølger, Surfetur, Surfecamp
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung Bergen , DNT ung Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
418

Nå kan du bli med oss på bølgesurfing på Jærstrendene! Det blir overnatting i campinghytter, masse surfing og god stemning. Vi garanterer at du får i deg mer saltvann enn noen ganger før! Ingen erfaring med surfing er nødvendig for å være med på surfecamp. Surfschool står for instruksjon og utstyr.

Turen er et samarbeid mellom DNT ung Stavanger og DNT ung Bergen, og er en perfekt anledning til å møte nye venner!

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Påmeldingsfrist
Søndag 16. mai

Aldersgrense
15-19 år

Planleggingsmøte

Informasjon blir sendt ut til deltakerne på e-post i forkant av turen. 

Program

Dag 1 - Fredag

Reisedag. Deltakere fra Stavanger møtes utenfor STFs lokaler i Olav Vs gate 18. Deltakere som kommer fra Bergen og Haugesund reiser med Kystbussen. Vi kommer tilbake med detaljer rundt reiseopplegget. Vi kjører til én av Jærens strandhytter og innlosjerer oss der. På kvelden nyter vi standard DNT ung-middag: taco, og planlegger morgendagen.  

Dag 2 - Lørdag

Denne dagen skal vi bruke i bølgene! Surfschool stiller med en hel lastebil med surfeutstyr, og ordner ordentlig brett og våtdrakt til alle deltakerne. Etterpå blir det undervisning og massevis av tid til å teste surfebrettet. Etter endt surfeøkt drar vi tilbake til campingen for å spise middag og lade batteriene. 

Dag 3 - Søndag

Vi tar en ny runde med instruktøren fra Surfschool. Etterpå bruker vi resten av dagen til å surfe! Vi garanterer at alle skal få teste så mye som de orker. Kveldskos og middag etterpå. 

Dag 4 - Mandag

Hjemreisedag. Etter en lang og trivelig frokost drar vi hjem igjen. Turlederne sørger for transport tilbake til Stavanger og busstasjonen for de som skal reise med buss. Detaljer rundt bussruter kommer vi tilbake til. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
1000 kr / 1400 kr

Prisen dekker
Overnatting, surfeutstyr, instruktør, turledere, administrasjon, felles middag fredag og lørdag, samt transport fra camping til strand. 

Pakkeliste

  • Frokost til tre dager
  • Lunsj til tre dager
  • Varme klær
  • Badetøy
  • Håndkle
  • Toalettsaker
  • Sovepose og pute eller dyne og pute
  • Laken
  • Spisesett med (kopp, tallerken og bestikk) 

Utstyr
Vi order utstyr til alle. Skriv din høyde og skostørelse i kommentarfeltet ved påmelding. 

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår. Turen er alkoholfri. 

 

Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Foldøy Klingsheim, på e-post tale@stf.no eller tlf 92090253.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer 
DNT ungs turprogram

Følg oss på Facebook og Instagram

Surfecamp med DNT ung (15-19 år) (418)

Nå kan du bli med oss på bølgesurfing på Jærstrendene! Det blir overnatting i campinghytter, masse surfing og god stemning. Vi garanterer at du får i deg mer saltvann enn noen ganger ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tor Emil Torgersen