Dugnadstur med vinterforberedelser på Langavatn (766)

Dugnad

Fra dato
28. september kl. 09:00
Til dato
30. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Hyttedugnad
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnad , Dugnadsgruppa , STF 60+
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
766

Vi drar til turgruppa 60+ sin fadderhytte Langavatn, for utvask og klargjøring for vinteren. Det blir tid til dagsturer i området. God mat og sosialt samvær er en sølvfølge. 

Vi kjører gjennom bommen ved Akslaråtjørna og inn til dammen ved Langavatnet. Herfra er det 45 minutter å gå til hytta.

Avreise: 
Vi kjører i felles biler som dugnadsleder Agnar Toft, agnar.toft@lyse.net, 971 83 384, tar kontakt om for å organisere.

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Turleder:
Agnar Toft, 971 83 384. 

Dugnadstur med vinterforberedelser på Langavatn (766)

Vi drar til turgruppa 60+ sin fadderhytte Langavatn, for utvask og klargjøring for vinteren. Det blir tid til dagsturer i området. God mat og sosialt samvær er en sølvfølge.  Vi ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Agnar Toft