Høstdugnad på Nodhagen (765)

Dugnad

Dato
23. september kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Senior, 60+, Lavterskel, #Hyttedugnad
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnad , Dugnadsgruppa , STF 60+
Turkode
765
Dette arrangementet er over!

Bli med på vårdugnad på Nodhagen. Vi lufter ut huset og rydder i hagen. Kaffe og kaker, samt et varmt måltid serveres. 

Frammøte
Nodhagen klokken 09.00. 

Noe du lurer på?
Ta kontakt med dugnadsansvarlig Helge Storhaug, 917 24 556. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

Høstdugnad på Nodhagen (765)

Bli med på vårdugnad på Nodhagen. Vi lufter ut huset og rydder i hagen. Kaffe og kaker, samt et varmt måltid serveres.  Frammøte Nodhagen klokken 09.00.  Noe du lurer på? Ta ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Helge Storhaug