Avlyst Renntur til Røldal med DNT ung (402)

Fellestur

Fra dato
15. januar kl. 16:00
Til dato
17. januar
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Alpint, Hyttetur, Dntung, Skitrekk, Slalåm, Medogforungdom, Snowboard
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung Haugesund , DNT ung Stavanger , Haugesund Turistforening
Turområde
Etne- og Saudafjellene (se kart)
Turkode
402
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Dette av hensyn til nasjonale smittevernstiltak.

Som tidligere år arrangerer vi renntur til Røldal sammen med DNT ung Haugesund! Her blir det gode muligheter for mange turer i skitrekket på ski eller snowboard. Vi sørger for felles transport til Røldal og skitrekket, der vi skal sove i ei hytte midt i trekket! Se bilde av hytta: Røldal Fjellstøl. Her bor dere sammen hele helgen. Hva er vel bedre enn skikjøring på dagtid og hyttekos på kvelden!? Vi bruker hele lørdag og søndag i trekket. På kveldene bygger vi hopp, spiller spill og hygger oss på hytta. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Aldersgrense
15-19 år

Planleggingsmøte

Tirsdag 12. januar kl. 17.00 i Tursenteret i Olav Vs gate 18. For deltakere fra Haugesund sender vi ut informasjon på e-post. 

Program

Dag 1 - Turstart
Oppmøtested Stavanger Turistforening fredag kl. 1600. Olav V gate 18, 4001 Stavanger Herfra reiser vi sammen til Røldal. Når vi ankommer skisenteret frakter vi bagasjen opp med skiheisen. Vi avslutter dagen med DNTung Stavangers tradisjonelle taco middag før vi tar kvelden.

Deltakere fra Haugesund plukkes opp i Aksdal, på Aksdal terminal ca kl 17.30. Vi kommer tilbake med mer nøyaktig tidspunkt etterhvert. Kontaktperson for DNT ung Haugesund: Lotte Størksen (lotte.storksen@dnt.no eller 950 63 731) og turleder fra Haugesund er Elisabeth Nordstrøm (tlf: 96233689)

Dag 2 - Turdag

Vi spiser frokost sammen, og drar i trekket som åpner kl 10:00. Renner i bakken hele dagen, før vi drar til hytten igjen lager middag og om vi har mer energi koser oss ute i snøen eller inne med bålkos.

Dag 3 - Turslutt
Før vi drar i trekket rydder vi ut av hytta og vasker. Etter en lang dag i bakken reiser vi slitne og fornøyde hjem. Deltakere sleppes av i Aksdal. Vi er hjemme i Stavanger igjen ca. kl 2000. Deltakerne må selv sørge for å oppdatere de som henter dersom vi skulle bli forsinket eller komme hjem tidligere enn antatt. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Turledere

Tor Emil Torgersen (tlf: 90741916) og Liva Rage Aasvold (tlf: 40638776) og Elisabeth Nordstrøm (tlf: 96233689)

Pris

Medlem i DNT / ikke medlem
Fra Stavanger: 800 kr /  1200 kr

Prisen dekker
Overnatting, middag, transport og turledere. Frokost, lunsj, og snacks dekkes av den enkelte. 
*Deltakerne må selv ordne heiskort. Husk å ta med deg kort dersom du har, så blir det litt billigere. Heiskort må kjøpes online på roldal.com

Her er priser for heiskort og utleie fra Røldal skisenter

Heiskorttype

Voksne

 Barn

Dagskort

420,-

 325,-

2 dagers kort

790,-

595,-

2 timer

250,-

185,-

3 timer

335,-

255,-

Key-card

75,-

75,-

 

Utleiepriser:

Komplett alpinutstyr: 300,-. 2 dager: 500,- Påfølgende dager 250,- pr dag. Ettermiddag (13-16) eller kveld (17-20): 200,-
Komplett snøbrettutstyr: 400,-. 2 dager: 750,- Påfølgende dager 350,- pr dag. Ettermiddag (13-16) eller kveld (17-20): 300,-

Pakkeliste
Vinterklær, hjelm og skiutstyr, snowboard eller alpint. Husk sikkerhetsutstyr! Hjelm er påkrevd, mens ryggskinne og skibriller er anbefalt. Det er naturligvis mulig å leie skiutstyr i skiutleien, se priser over. Alle deltakere må ha med eget sengetøy/lakenpose. 

Se DNTs filmer med tips om hvordan kle seg på tur vinter.

Spesielle behov
Dersom du har sykdommer eller matinntoleranser vi bør vite om, skriver du dette i kommentarfeltet når du melder deg på turen.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Foldøy Klingsheim, på e-post tale@stf.no eller på telefon 92090253.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook og Instagram

Renntur til Røldal med DNT ung (402)

Som tidligere år arrangerer vi renntur til Røldal sammen med DNT ung Haugesund! Her blir det gode muligheter for mange turer i skitrekket på ski eller snowboard. Vi sørger for ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Elisabeth Solvi Nordstrøm
  • Liva Rage Aasvold
  • Tor Emil Torgersen