Mellom øst og vest 1000 moh. (740)

Fellestur

Fra dato
14. september kl. 08:45
Til dato
16. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Betjent Hytte, Fjellhøst, Turkatalog2020_Seniortur
Arrangører
STF 60+, Haukeliseter fjellstue , Stavanger Turistforening
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
740
Dette arrangementet er over!

STF 60+ og Haukeliseter fjellstue arrangerer høsttur til foten av Hardangervidda 1000 moh. Bli med til fjells og nyt utsøkt mat, bekvem overnatting og fjellturer med turleder i vakre omgivelser ved Haukeliseter. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Planleggingsmøte:
Mandag 13. september kl 17.30 i Klostersalen i STFs lokaler i Kannik

Avreise:
Felles avreise fra Stavanger Turistforenings kontor i Kannik tirsdag 15. september kl 08.45 i private biler.  Vi trenger 3-4 som kan kjøre, (avhengig av antall deltakere). Vi er framme ca. kl 1330.

Tirsdag 14. september:
Etter at vi har kommet på plass og skiftet til turklær blir det felles tur kl 14. Turleder bestemmer turmålet etter vær og vind. Etter turen kommer vi tilbake til dekket bord og en lekker tre retters middag.

Onsdag 15. september:
Vi spiser felles frokost og smører en god nistepakke før vi legger ut på tur. Kanskje er været innbydende og en av toppene i nærheten kan bestiges. Om kvelden disker kjøkkenet opp med de lekreste retter, og vi nyter atter en god treretters. 

Torsdag 16. september :
Hjemreise.

Turledere:
Torhild Kalstø og Else Nygård.

Priser:
Voksen medlem: kr 3180 / ikke medlem: kr 3650
Prisen gjelder pr person i dobbeltrom. Enkeltrom kan bestilles mot tillegg i prisen. Gi beskjed ved påmelding om du vil ha dobbelt- eller enkeltrom. 

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting på fjellrom, frokost og nister med termospåfyll, samt tre retters middag på tirsdag og onsdag. Husk badedrakt. 

Kjøring kommer i tillegg. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Sjekk "Regler for avbestilinng ved Haukeliseter fjellstue".

Kart:
Hovden nord 1: 50 000

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Pakk med klær og utstyr egnet til fjellturer, termos, ryggsekk og litt ekstra varme klær. Gjerne noe pent tøy til kveldstid. Husk også å ta med badetøy og et ekstra håndkle om du vil benytte villmarkspa. Se ellers DNTs pakkeliste for sommerturer Merk at pakkelisten er dimensjonert for tur fra hytte til hytte, mens vi ligger fast på Haukeliseter fjellstue.

NB! Husk å ta med niste til ankomstdagen da vi går ut på tur etter at vi har installert oss på rommet.

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Solbriller, solkrem, kikkert og fotoapparat. 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

Mellom øst og vest 1000 moh. (740)

STF 60+ og Haukeliseter fjellstue arrangerer høsttur til foten av Hardangervidda 1000 moh. Bli med til fjells og nyt utsøkt mat, bekvem overnatting og fjellturer med turleder i vakre omgivelser ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Else Nygård
  • Torhild Kalstø