Synesvarden og Steinkjerringa (707)

Fellestur

Dato
14. september kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Seniortur, Senior, Jæren, 60+, Lavterskel
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
707

Denne tirsdagsturen tar deg med til to av de virkelige perlene på Høg-Jæren! Turen starter fra Holmavatnet og opp til Synesvarden. Videre går vi til monumentet «Mor Norge» før vi returnerer tilbake til Holmavatnet.

Turledere: 

Jan Knudsen 954 10 758, Guro Waksvik. 

Frammøte:

P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 09.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.00.

Pris:
Gratis for medlem. Kr 40 for ikke-medlemmer. Eventuelle bompenger og drivstoffgodtgjørelse avtales under turen og betales direkte til sjåførene av de enkelte bilene.

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generelt om tirsdagsturene:
Vi arrangerer tirsdagsturer en gang i måneden. Oppmøtetid og sted varierer noe, men felles for turene er gåtid på 2-3 timer i lett/middels terreng. Enkelte turer er merket som sprekturer. Dette er lengre og mer krevende turer med et noe høyere tempo enn de ordinære turene.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

Synesvarden og Steinkjerringa (707)

Denne tirsdagsturen tar deg med til to av de virkelige perlene på Høg-Jæren! Turen starter fra Holmavatnet og opp til Synesvarden. Videre går vi til monumentet «Mor Norge» før vi returnerer tilbake ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Jan B Knudsen