Dugnad på Sandsa med livsglede for 60+ (763)

Dugnad

Fra dato
11. juni kl. 08:30
Til dato
13. juni
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Vedlikeholdsarbeid, Hyttedugnad
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnadsgruppa , STF 60+
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
763
Dette arrangementet er over!

Sandsa – STFs stolthet og flaggskip fra 1936 er nå inn i en ny epoke. Sterke krefter har jobbet for å ta tilbake hytta som vinterhytte, samtidig som venner av Sandsa har mange ideer om bruk av hytta. Vil du være med å gi Sandsa et løft i form av rengjøring, skift av sengetøy og annet før ny sesong, kan du bli med på denne turen hvor vi som vanlig kombinerer arbeid med god mat.

Planleggingsmøte:
Torsdag 3. juni kl 18 i Klostersalen i STFs lokaler i Olav Vs gate 18 i Stavanger. 

Dag 1:
Vi kjører i felles biler fra Stavanger kl 8.30 (tidspunktet kan endres på planleggingsmøtet). Oppmøte ved bommen på Gullingen, tid avtales. Felles tur inn til hytten. Kan bli noe enkel dugnad ved ankomst. Felles suppemiddag på kvelden. Husk niste til første dagen.

Dag 2:
Vi driver dugnad fram til kl. 14. Etter dette blir det sosialt samvær og herlig mat om kvelden. STF holder og ordner med resten av maten til suppen fredag kveld og måltidene lørdag og søndag.

Dag 3:
Vi spiser frokost, vasker hytta og drar hjem.

Dugnadsansvarlig: 
Arnfinn Livastøl, 975 15 531.  

Priser:
Det koster ingen ting å være med på turen, men den enkelte må ha med matpakke til den første dagen, samt drikke. Turleder er ansvarlig for innkjøp av middag og brødmat til resten av turen, som vi alle lager sammen. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km som deles på alle inkludert sjåføren.

Kart:
Turkart Suldalsheiene 1: 50 000

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Deltakere må ha gode fjellstøvler og klær for vår-/sommerturer i fjellet, og som er vann- og vindtette. Ullundertøy. Lue, vanter, gamasjer og hodelykt er viktig. Putetrekk og lakenpose eller sovepose skal brukes på hytta.  Med hensyn til påkledning og innhold i sekken, skal DNT's pakkeliste for fjellet om sommer følges. Husk også arbeidstøy.

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Solbriller, kikkert og fotoapparat

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

Dugnad på Sandsa med livsglede for 60+ (763)

Sandsa – STFs stolthet og flaggskip fra 1936 er nå inn i en ny epoke. Sterke krefter har jobbet for å ta tilbake hytta som vinterhytte, samtidig som venner av Sandsa ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Arnfinn Livastøl