KUL-TUR Perler: Rundtur på Sola (661)

Fellestur

Dato
24. april kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Nærtur, Naturlos, Tematur, Historie, Kul-Tur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dagsturkomiteen , Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
661

Sesongens første KUL-TUR Perle går innom et hotell, en ruinkirke og en bauta i Sola. På menyen står en frokost, et hav av kulturhistorie fra nyere tid til 1100-tallet, en bauta til minne om et skipsforlis, det hele fordelt i porsjoner gjennom turen rundt i deler av vårt vakre kystlandskap. Våren et sesongen som vekker naturen til nytt liv og her kan du beskue den i vårdrakt og lytte til yrende fugleliv. Vil du vite og oppleve mer av det som inngår i "menyen", er dette turen du bare må være med på! Turlederne vil gjøre sitt beste for at du skal ha en fin opplevelse, uansett vær! Pris for frokosten blir annonsert når det nærmer seg (husk å ta med penger). Varighet: Rundt 4 timer inklusive frokost og orienteringer. Selve turløypen tar ca 2 timer. Vi møtes ved inngangen til Sola Strand hotell.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Turledere:
Helge Storhaug, 91724556, og Barbro Frøisland

Frammøte:
Vi møtes ved hovedinngangen til Sola Strandhotel kl 10.00

Priser: Gratis for medlemmer, kr 40 for ikke medlemmer. Transport og Frokost dekkes av den enkelte

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Gode sko som holder føttene tørre, klær som passer til årstiden og været, mat og drikke.

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Kikkert og fotoapparat


 

KUL-TUR Perler: Rundtur på Sola (661)

Sesongens første KUL-TUR Perle går innom et hotell, en ruinkirke og en bauta i Sola. På menyen står en frokost, et hav av kulturhistorie fra nyere tid til 1100-tallet, en bauta ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Barbro Heløe Frøisland
  • Helge Storhaug