Avlyst Skiparadiset Ådneram (730)

Fellestur

Fra dato
9. mars kl. 10:00
Til dato
11. mars
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hytte, Skitur., Turkatalog2020, Turkatalog2021_Seniortur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
730
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Turen er avlyst av smittevernhensyn.

Vi drar til Ådneram turisthytte med skismøring og god mat i sekken. Et turopplegg for deg som som ønsker en god skitur, kort skitur eller bare vinterkos på hytta. Hytta er stor og har plass til mange. Ta derfor med venner og kjente som vil oppleve fordums dager på ski. Om kvelden tryller vi fram herlig middag, varme i peisen og topp stemning.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Planleggingsmøte:
Torsdag 4. mars kl 18 i STFs lokaler. 

Dag 1:
Vi reiser fra jernbanelokket ved STF sitt hus kl. 10. Ankomst Ådnerams-hytta ca. 12.30. Etter romfordelig og lunsj, tar vi en ettermiddagstur til Bergetjørn og tilbake. Felles middagslaging og kveldskos. 

Dag 2: 
Frokost, nistesmøring og varmt på termosen. Det blir oplegg for tur og turmål beregnet slik at alle kan kommer seg ut på tur. Ikke noe smaker så godt som niste i snø og sol. Vi tryller videre med enda en aftensmeny, om overraskelser kan snike seg inn vil vise seg. Lang kveldskos før leggetid.

Dag 3:
Vi tar en formiddagstur i området. Tilbake på hytta blir det lunsj og utvask før hjemreise ca. kl. 14.. 

Turleder: 
Hans Gornitzka, 405 11 012, Marie Nøkling.

Priser:
Voksen medlem: kr 900/ ikke medlem: kr 1200.

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting, middager. Kostnad for kjøring kr 3/km pluss bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Kart:
Turkart Sirdalsheiene 1: 50 000

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Pakk med klær og fottøy egnet for årstiden, termos, ryggsekk og sitteunderlag. Se ellers DNTs pakkelisete for vinterturer  i fjellet. 

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Solbriller, kikkert og fotoapparat

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

Skiparadiset Ådneram (730)

Vi drar til Ådneram turisthytte med skismøring og god mat i sekken. Et turopplegg for deg som som ønsker en god skitur, kort skitur eller bare vinterkos på hytta. Hytta er ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marie Nøkling
  • Hans Gornitzka