Avlyst Grunnleggende turlederkurs - Gramstad (901)

Kurs

Fra dato
17. april kl. 10:00
Til dato
18. april kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Grunnleggendeturlederkurs
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dalane Turlag , Hjelmeland Turlag , Jæren Turlag , Rennesøy og Finnøy Turlag , Sandnes Turlag , Strand og Forsand turlag , Suldal Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
901
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. I lys av smittesituasjonen må vi nå dessverre avlyse helgens kurs.

Ønsker du å bli turledere i turistforeningen og dele turgleden med flere? Dette er et nyttig og nødvendig kurs for alle som vil lede STFs turer lokalt. Dette er også et kurs som ligger til grunn for de som vil gå videre på STFs sommerturlederkurs for å kunne lede turer i fjellet.  

Kurset blir med utgangspunkt fra Gramstad i Sandnes. Undervisningen veksler mellom praktiske øvelser ute på tur og teori.

Kurslitteratur
I forkant av kurset skal Turlederboka, Den Norske Turistforeningen (2010) leses. DNT turlederbok, kan kjøpes i vårt tursenter eller i DNT nettbutikk

Opptakskrav
Kursene er åpne for alle medlemmer fra 16 år, som har deltatt på ambassadørkurs, første modul av turlederstigen (ambassadørkurset kan untaksvis tas rett i etterkant). Det er også en stor fordel om du har kjennskap til kart og kompass og har noe tur/friluftserfaring. 

Vurdering:
Ved slutten av kurset vil deltakerne få en evaluering basert på kursledernes vurdering av deltakeren. Deltakerne som fullfører kurset vil få deltakerbevis.

Påmelding:
Forhåndspåmelding og betaling på nett. STF forbeholder seg retten til å prioritere søkere fra egen forening.
STFs generelle vilkår for avmelding.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Turplan:
Lørdag: Oppmøte kl 10 på Gramstad
Søndag: Vi avslutter kl 18

Detaljerert program blir sendt til deltakerne uken før kursstart. 

Pris medlem i DNT: 1 500 kr 

Prisen dekker:
Kursledere, overnatting på selvbetjent hytte og middag lørdag. Kursavgiften refunderes etter tre turer som grunnlegende turleder for Stavanger Turistforening. 

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Ta med vanlig turutstyr, termos, tørrmat (brød og pålegg til frokost og nistepakke), lakenpose og godt fottøy. Se DNTs pakkelisete for sommerturer  i fjellet. 

Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
For å bli STF turleder er det krav om medlemskap i DNT. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Lignende kurs
Finn andre turlederkurs i regi av STF

Følg oss på Facebook og Instagram 
@STF1887

Grunnleggende turlederkurs - Gramstad (901)

Ønsker du å bli turledere i turistforeningen og dele turgleden med flere? Dette er et nyttig og nødvendig kurs for alle som vil lede STFs turer lokalt. Dette er også ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marte Dale
  • Ronny Rustøen