Trollpikken – Egersunds nye turistattraksjon (704)

Fellestur

Dato
11. mai kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Seniortur, Senior, 60+, Lavterskel, Tirsdagstur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
704
Dette arrangementet er over!

Trollpikken er Egersunds nye turistattraksjon. Turen starter fra Slettelid og veksler mellom asfaltvei, grusvei og sti. Bli med oss på tur og sjekk ut hvorfor steinformasjonen har blitt så populær de siste årene. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Turledere: 

Jan Knudsen 954 10 758.

Frammøte:

P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl. 09.30, eller p-plass ved hovedinngangen på Maxi kjøpesenter i Sandnes kl. 10.00.

Pris:
Gratis for medlem. Kr 40 for ikke-medlemmer. Eventuelle bompenger og drivstoffgodtgjørelse avtales under turen og betales direkte til sjåførene av de enkelte bilene.

Husk å ta med niste, termos og godt fottøy. En god rast er en naturlig del av turen. 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generelt om tirsdagsturene:
Vi arrangerer tirsdagsturer en gang i måneden. Oppmøtetid og sted varierer noe, men felles for turene er gåtid på 2-3 timer i lett/middels terreng. Enkelte turer er merket som sprekturer. Dette er lengre og mer krevende turer med et noe høyere tempo enn de ordinære turene.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

 

Trollpikken – Egersunds nye turistattraksjon (704)

Trollpikken er Egersunds nye turistattraksjon. Turen starter fra Slettelid og veksler mellom asfaltvei, grusvei og sti. Bli med oss på tur og sjekk ut hvorfor steinformasjonen har blitt så populær ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Jan B Knudsen