Velkommen til treff for frivillige på Gramstad kafe mellom kl. 1200 og 1800

Annet

Dato
11. november kl. 00:00 - 00:00
Passer for
Alle
Turtyper
Annet, , Dugnad, Frivilligkafé, Møteplass
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
851
Dette arrangementet er over!

Har du meldt deg som frivillig og ønsker å høre mer om hvilke aktiviteter du kan bidra på?

Vi ønsker å lage en møteplass der du kommer i kontakt med andre frivillige, samtidig som vi vil informere om hvilke oppdrag vi har i Stavanger Turistforening fremover.

På dette sosiale treffet får du et innblikk i hvilke oppdrag som er ledige fremover, slik at du kan finne noe som kan passe for deg å være med på. Oppgavene er svært varierte. Det kan være alt fra merking og vedlikehold av stinettet vårt, nedvask og sengetøyskift på hytter, rydding i uteområde, vedkløyving og tradisjonelle vedlikeholdsdugnader på hyttene. Vi trenger også mange hyttevakter i helger og ferier gjennom store deler av året.

Foruten dette trenger vi frivillige til mange av aktivitetene våre også; tradisjonell turledelse, både lange og korte, tilrettelagte turer, turkompis for de som ikke er så erfarne, Barnas Turlag, store arrangement osv.

Vi vil i første omgang fokusere på oppgaver som er gjennomførbare i nærområdene våre gjennom høsten og vinteren.

Stavanger Turistforening spanderer kaffe, og så er det anledning å kjøpe en liten varmrett; suppe eller gryterett.

Kafeen er denne dagen reservert for våre frivillige. Åpningstiden er 12 til 18. Du kommer og går når du selv vil, men vi setter pris på om du melder deg på her, så vi har omtrentlig oversikt over hvor mange som kommer. 

Vi gleder oss til å se deg!

Velkommen til treff for frivillige på Gramstad kafe mellom kl. 1200 og 1800

Har du meldt deg som frivillig og ønsker å høre mer om hvilke aktiviteter du kan bidra på? Vi ønsker å lage en møteplass der du kommer i kontakt med ...

Kontaktinformasjon: