Avlyst Haukeliseter Fjellfestival 2021

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Det er med tungt hjerte at vi har tatt beslutningen om å avlyse Haukeliseter Fjellfestival 2021. Vi ser det som svært lite sannsynlig at restriksjoner og tiltak i forbindelse med smittesituasjonen i samfunnet lempes på i så stor grad at det er tilstrekkelig å gjennomføre festivalen som planlagt. Skulle smittesituasjonen og tilhørende tiltak, mot formodning, bedres i så stor grad at det er forsvarlig å samle glade fjellfolk på Haukeliseter i mai, har vi en plan B om en litt enklere utgave av fjellfestivalen. Mer informasjon kommer dersom det skulle bli aktuelt. Selv om det føles lenge til nå håper vi på en ny mulighet i mai 2022. Alt blir bra igjen!

Vi gjentar suksessen og inviterer til en ny runde med Haukeliseter Fjellfestival!

Dette er en langhelg fylt med toppturer og fjellskiturer for alle nivåer, konserter, spennende foredrag, fartsfylte konkurranser og aktiviteter, nydelig mat, og mye, mye mer. Dette vil du ikke gå glipp av!

Festivalpass

For å ta del i alt gøy som skjer under Haukeliseter Fjellfestival trenger du kun et festivalpass. Med festivalpasset får du tilgang til alle aktiviteter som turer, konkurranser, kurs, foredrag, musikk, og alt annet som finner sted på Haukeliseter under festivalen.

Festivalpass i salg fra janaur 2021!

Program

  • Toppturer
  • Fjellskiturer
  • Foredrag
  • Konkurranser
  • Bildevisning
  • Afterski
  • Musikk


Program og informasjon vil oppdateres fortløpende så følg med her og på Facebook for siste oppdatering.

Haukeliseter Fjellfestival 2021

Vi gjentar suksessen og inviterer til en ny runde med Haukeliseter Fjellfestival! Dette er en langhelg fylt med toppturer og fjellskiturer for alle nivåer, konserter, spennende foredrag, fartsfylte konkurranser og ...