Nærtur i Dalane: Horvetoppen og Horve, Egersund (1107)

Fellestur

Dato
19. oktober kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Egersund, Dalane
Arrangører
Dalane Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1107
Dette arrangementet er over!

Dagens tur går til Horvetoppen og turområdet i Horve, Egersund, med start og slutt ved gapahuken ved Horvetjørna.

Turleder:
Geir Anders Hadland, tlf. 97784668
Leif Gabrielsen, tlf. 97014153

Frammøte, sted og tid:
Vi møtes ved p-plass ved gapahuken ved Horvetjørna kl 1700. Ved FV44 i Årstaddalen i Egersund tar man av østover på vei 4282, og følger skilting mot Veshovda og Nodland. Nesten fremme ved Veshovda tas av til høyre mot Nodland. Veien følges til man får Horvetjørna med parkeringsplass og gapahuk på høyre side.

Retur fra samme sted. 

Obligatorisk påmelding. 

Pris:
Gratis

Ta med:
Lomme / hode-lykt da det begynner å mørkne på kvelden. Eventuelt drikkeflaske da det ikke er lagt opp til matpause på denne turen, men ved fint vær kan det hende turleder overasker med bålpanne, kaffi og noe å bite i etter endt tur.

Generelt om turene:
Vi har startet opp et nytt turtilbud denne høsten. Mandag er fast nærturdag i Dalane. Turene starter normalt kl. 17:00, men se turbeskrivelse for den enkelte tur da det kan forekomme andre starttidspunkt. Disse turene er med turleder. Velkommen!

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Nærtur i Dalane: Horvetoppen og Horve, Egersund (1107)

Dagens tur går til Horvetoppen og turområdet i Horve, Egersund, med start og slutt ved gapahuken ved Horvetjørna. Turleder: Geir Anders Hadland, tlf. 97784668 Leif Gabrielsen, tlf. 97014153 Frammøte, sted og ...

Kontaktinformasjon:

  • Geir Anders Hadland
  • Tlf. 97784668

Turledere:

  • Leif Gabrielsen
  • Geir Anders Hadland
  • Håvard Hansen