Magisk mørketur på Gramstad ( 3)

Fellestur

Dato
5. november kl. 18:00 - 20:00
Alternative datoer
Vis 2 andre datoer
5. november 2020
6. november 2020
7. november 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)

Høstkvelden er mørk og ofte kald. Det å være ute i naturen om kvelden er en helt spesiell opplevelse på denne tiden av året. Det virker nesten som om skogen og fjellet tar en ny form og det å gå tur i mørket når det er helt stille skjerper sansene på en særegen måte.

Vi går en merket refleksløype med natursti på Gramstad. Disse kveldene i november er kjent for å være litt magiske, for når mørket har lagt seg så våkner andre til liv... vær bare litt stille, ta en pause, se på stjernene og lytt - så vil du kanskje oppdage ting som du ville ha gått forbi på en helt vanlig kveld...

Ved friluftslåven på Gramstad er det god stemning. Vi tenner bål og varm suppe med rundstykker og drikke serveres til alle deltakere. Dette og små innslag underveis er inkludert i prisen.

Maks 200 deltakere. Parkering ved Kubbetjørn og på Gramstad.

Arrangementet varer fra kl. 18-20

Prisen inkluderer suppe i kopp, rundstykke og varm drikke

Voksen 80,- / barn 60,-

All barn må delta sammen med en voksen.

Arrangementet er lagt ved grussti hvor det er mulig å ha med barnevogn. Løypa som inngår i dette arrangementet stopper ved porten i enden av grusstien.

Det vil bli ulike spennende bidrag underveis fra blant annet dramaelever ved Vågen Videregående Skole, Sjonglørgruppa Flax, Teaterverkstedet Ganddal og teatergruppa Asbjørnsen og co fra Stavanger Katedralskole, avdeling Bjergsted.

De som ønsker å gå en lenger tur kan på egenhånd og på eget ansvar gå en merket refleksløype ("ut i villmarka") i ulendt terreng. Her vil det ikke være vakter underveis, men det vil gå en person som sistemann i løypa etter at arrangementet er ferdig. 

Husk å ta med hodelykt, gode sko og klær : ) 

Magisk mørketur på Gramstad ( 3)

Høstkvelden er mørk og ofte kald. Det å være ute i naturen om kvelden er en helt spesiell opplevelse på denne tiden av året. Det virker nesten som om skogen ...

Kontaktinformasjon: