Fullt! Hyttevakt i Viglesdalen 2.-4. oktober

Dugnad

Fra dato
2. oktober kl. 16:00
Til dato
4. oktober kl. 16:00
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Rydding, Hyttevakt
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnad
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du lyst på en høstferie fylt med naturopplevelser, nye bekjentskaper og et meningsfylt arbeid for Stavanger Turistforening? Vi trenger flere hyttevakter til våre fantastiske hytteperler! Det er ledige hyttevakter i helgene, i begge ender av høstferien. Hvis du ønsker å forlenge oppholdet, slik at du får en langhelg, står du fritt til å gjøre dette.

Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden.

Viglesdalen er en av hyttene vi trenger hyttevakt til. Se bilder og les mer om hytta og adkomst her: https://ut.no/hytte/3.2339/

Dette passer fint for familier og voksne. Noen hytter er mer tilrettelagt for barn enn andre, men vi hjelper til med å finne en hytte som passer. Hyttene har egne tilsynsrom som man bor på.

Fullt! Hyttevakt i Viglesdalen 2.-4. oktober

Har du lyst på en høstferie fylt med naturopplevelser, nye bekjentskaper og et meningsfylt arbeid for Stavanger Turistforening? Vi trenger flere hyttevakter til våre fantastiske hytteperler! Det er ledige hyttevakter ...

Kontaktinformasjon: