Klart det går - lørdagstur til Kringlelia

Fellestur

Dato
5. september kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, , Turkatalog2020
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
558
Dette arrangementet er over!

Bli med på "Klart det går" lørdagstur for voksne! 

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen! 

Turmål - Kringlelia

Oppmøte 9:45 fra ruten i Sandnes sentrum. Lettgått tur fra Kyllingstad hvor vi følger traktorvei i et skogsområde med flere små vatn. Hele turen er ca på 4km totalt.

 

OBS! For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne innfører vi en del smittevernsrelaterte tiltak. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet - du kan lese mer om denne her. Du vil få mer informasjon fra turleder i god tid før turen. Takk for tålmodigheten.

**NYHET** Det er nå igjen mulig for oss å tilby frivillige ledsagere til deltagere som har behov for det. DNT har en egen smitteverninstruks for ledsaging i tillegg til smittevernstiltak for all DNT aktivitet

Påmelding
Fortrinnsvis nettpåmelding - klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre. Alle skal melde seg på - inkludert familiemedlemmer / ledsagere. Alternativt via epost til Beate i STF på beate@stf.no eller turleder. 

Påmeldingsfristen er 1 uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det. 

Husk at turleder bruker tid på å planlegge at det passer med antall biler, smittevern og lignende, så vennligst gi beskjed så snart som mulig direkte til turleder om evt frafall.

Turleder:
Ann Elin - 

Hold deg oppdatert
Følg oss på Facebook og hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev. Mer informasjon generelt om DNT Tilrettelagt ligger på www.stf.no/dnt-tilrettelagt..

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Arrangør: DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening

Kontaktinformasjon: