Friluftstrimmen med STF 60+

Arrangement

Dato
8. desember kl. 10:00 - 11:00
Alternative datoer
Vis 5 andre datoer
3. november 2020
10. november 2020
17. november 2020
24. november 2020
1. desember 2020
8. desember 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Arrangement, , Stf 60+, Friluftrimmem
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg!

  • Hvor: Ved Mosvangen camping, nede ved vatnet. Parkering v/Tjensvoll kapell eller Mosheim sykehjem (nedlagt).
  • Når: Hver tirsdag kl. 10-11.
  • Hva: Øvelser i det fri tilpasset den enkelte.
  • Hvordan: Sammen med fysisk trener fra Stavanger Idrettsklinikk.
  • Ta med: Treningstøy etter været, matte eller sitteunderlag, drikkeflaske og turkopp med egen drikke.
  • Avmelding: må skje senest 24 timer før trening. Kan du ikke delta, eller ikke er i form til å delta så send avmelding til johnpetter@stf.no slik at de på ventelisten kan få tilbud om gratis trening. 

Etter treningen samles vi i gruppe for en kopp kaffe og et godt drøs. Vår turvert fra Stavanger Turistforening stiller med kaffe. På grunn av smitteverntiltak er det viktig at KUN verten serverer kaffe. Ta med medbrakt kopp.

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi krever påmelding for å delta, maks 30 plasser. Dropin kunder må vi desverre avvise. Meld deg på oppe til høyre. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her.

Trimmen er gratis for medlemmer og ikke medlemmer. Er du fast bruker av tilbudet håper vi du vil være med å støtte vårt viktige folkehelsearbeid med et medlemskap i Stavanger Turistforening, du kan melde deg inn her

Vel møtt!

Arr: Stavanger Turistforening 60+ og Stavanger idrettsklinikk

Friluftstrimmen med STF 60+

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, ...

Kontaktinformasjon: