Luftige pannekaker på Sankefestivalen kl 12-13 (1207)

Kurs

Dato
8. august 2020 kl. 12:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Kurs, Temakurs, Hjelmeland, Pizza, Sankefestival, Pannekake
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger , Hjelmeland Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1207
Dette arrangementet er over!

Vi hadde opprinnelig et tilbud med pizzabaking for barn, men det måtte vi dessverre avlyse på onsdag: Fortvil ikke. Nå har vi funnet et nytt strålende tilbud som vi håper mange vi delta på: 

Vi har fått med en ekte pannekake-kokk Patrycja som kan kunsten å lage de lekreste pannekaker av alle slag. På Sankefestivalen vil hun dele noen triks - og barn og ungdom får lage pannekaker selv og røre sitt egne syltetøy. Alle som klarer å snu pannekaken i luften uten å bruke stekespade vil få utdelt Sankefestivalens pannekakesertifikat.

Vi har satt opp 4 små pannekakekurs som barn og unge kan delta på. Hvis du vil være med, må du melde deg på et av disse. Dette er kurs nr. 2.

  • Tid: 12-13.
  • Sted: Under telt på Sanketorget
  • Påmelding for alle. Maks 10 deltakere. NB! Pannekake-bakingen er for barn og ungdom.
  • Pris: Gratis.
  • Aktivitetsleder: Patrycja Macioszczyk


Aktiviteten inngår i programmet på Sankefestivalen 2020. Når du har meldt deg på denne, kan du samtidig delta på det åpne programmet på Sankefestivalen kl 10.00-13.00. Ta ein runde på Sanketorget, besøk vår lokale kafe og få meir inspirasjon!

Vil du få noen gratis smaksprøver, så ta med: 

  • Egen kopp
  • Tallerken og skje


OBS! For at denne turen skal være trygg for deg og arrangørene innfører vi en del smittevernsrelaterte tiltak. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet - du kan lese mer om denne her. Du vil få mer informasjon ved ankomst til arrangementet som er tilrettelagt etter gjeldene smittevernregler.

Luftige pannekaker på Sankefestivalen kl 12-13 (1207)

Vi hadde opprinnelig et tilbud med pizzabaking for barn, men det måtte vi dessverre avlyse på onsdag: Fortvil ikke. Nå har vi funnet et nytt strålende tilbud som vi håper mange vi delta ...

Kontaktinformasjon: