Rein, kortreist og fermentert mat! - foredrag på Sankefestivalen (1204)

Annet

Dato
8. august kl. 12:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Annet, , Norge
Arrangører
Stavanger Turistforening, Hjelmeland Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1204
Dette arrangementet er over!

Heidi Netland ønskjer å inspirere deg til å lage herleg smakfull mat, med bedre utnytting av råvarene du alt har i skapet. Heidi er levande engasjert i kunnskapen om dei gode, ekte, lokale råvarene, og meiner at me kan utnytte maten vår langt bedre med god kunnskap og enkle tips.  Ho vil òg demonstrere den spanande konserveringsmetoden fermentering. Både gamle mattradisjonar og ny matinspirasjon er med.

Dette er en kombinasjon av foredrag og demonstrasjon.

  • Tid: 12.00-13.00.
  • Sted: Ute på Sanketorget i Vågen. Det blir satt opp stolar.
  • Påmelding. Av smittevernhensyn har me sett  maks deltakartal til 25. 
  • Pris: 100 for DNT medlemmer - 150 ikkje-medlem
  • Foredragsholder: Heidi Netland Berge

Heidi Netland Berge er kokk, forfatter, bedriftsrådgjevar og produktutviklar. Hun har skrive boka BRUK ALT som kan kjøpast på Sankefestivalen. Heidi har òg stand på Sanketorget deler av dagen. 

Foredraget inngår i programmet på Sankefestivalen 2020. Når du har meldt deg på dette foredraget, kan du samtidig delta på det åpne programmet på Sankefestivalen kl 13.30-17.00. Ta ein runde på Sanketorget, besøk vår lokale kafe og få meir inspirasjon!

Vil du få gratis smaksprøver på Sanketorget, så ta med: 

  • Eigen kopp
  • Tallerken og skje


OBS! For at denne turen skal være trygg for deg og arrangørene innfører vi en del smittevernsrelaterte tiltak. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet - du kan lese mer om denne her. Du vil få mer informasjon ved ankomst til arrangementet som er tilrettelagt etter gjeldene smittevernregler.

Rein, kortreist og fermentert mat! - foredrag på Sankefestivalen (1204)

Heidi Netland ønskjer å inspirere deg til å lage herleg smakfull mat, med bedre utnytting av råvarene du alt har i skapet. Heidi er levande engasjert i kunnskapen om dei gode, ekte, lokale ...

Kontaktinformasjon: