Kurs i pilfletting på Sankefestivalen (1201)

Kurs

Dato
8. august kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Hjelmeland, Sankefestival, Pilfletting
Arrangører
Stavanger Turistforening, Hjelmeland Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1201
Dette arrangementet er over!

Klara Pil er en meister til å lage dei flottaste bruksting med greiner frå piletreet. Ho er òg ein dreven kurshaldar som er svært glad i å dele sin kunnskap med oss andre. På Sankefestivalen kan du bli med og lage serveringsbrett .  Gjennom kurset lærer du nokre grunnleggjande triks med nettopp pilfletting. Så kanskje du får inspirasjon til å fortsetje på eiga hand.

Klara Pil er korgmakar med svennebrev fra Rogaland. Ho har eiga nettside der du kan sjå meir av alt det tøffe ho held på med.

Pris for kurs inkludert matriell: Turistforeningsmedlem kr. 600,-/ Ikkje medlem kr. 750,-.
Tid: Kl 10-14
Påmelding: Maks antall deltakere er 10 personer

Kurset inngår i programmet på Sankefestivalen 2020. Når du har meldt deg på dette kurset, kan du samtidig delta på det åpne programmet på Sankefestivalen kl 13.30-17.00. Ta ein runde på Sanketorget, besøk vår lokale Sankekafè og få meir inspirasjon!

Vil du få gratis smaksprøver, så ta med: 

  • Eigen kopp
  • Tallerken og skje


OBS! For at denne turen skal være trygg for deg og arrangørene innfører vi en del smittevernsrelaterte tiltak. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet - du kan lese mer om denne her. Du vil få mer informasjon ved ankomst til arrangementet som er tilrettelagt etter gjeldene smittevernregler.

Kurs i pilfletting på Sankefestivalen (1201)

Klara Pil er en meister til å lage dei flottaste bruksting med greiner frå piletreet. Ho er òg ein dreven kurshaldar som er svært glad i å dele sin kunnskap med oss ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Svanhild Hjorteland Gbada