Ambassadørkurs - Egersund

Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å lære mer om Dalane turlag, Stavanger Turistforening og DNT? 

Dalane Turlag ble stiftet 22. januar 2001. Lokallaget skal være for natur- og friluftsinteresserte medlemmer i Dalane-kommunene Eigersund, Sokndal, Bjerkreim og Lund. Enten du ønsker å bli turleder, bidra på dugnad eller bare er litt nysgjerrig, så er dette kurset for deg!

Kurset er første trinn i turlederutdannelsen , de som skal bli turledere må ta dette kurset. Samtidig ønsker vi at de fleste av våre frivillige, som tillitsvalgte, hyttefaddere osv., også vil delta. Denne kvelden går vi gjennom verdigrunnlaget til foreningen, hvordan organisasjonen er bygget opp, hytte- og rutenettet, friluftslivsloven og allemannsretten.

Tid og sted
Egersund kl. 18

Kursholder
Håvard Hansen 

Påmeldingsfrist
Dagen før kursstart.

Viktig informasjon

Pris
Kurset er gratis. 
Dersom du ikke kan komme må du gi beskjed om dette til jane@stf.no dagen senest før kursstart.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Finn andre ambassadørkurs i regi av STF

Følg oss på Facebook og Instagram @STF1887

Ambassadørkurs - Egersund

Har du lyst til å lære mer om Dalane turlag, Stavanger Turistforening og DNT?  Dalane Turlag ble stiftet 22. januar 2001. Lokallaget skal være for natur- og friluftsinteresserte medlemmer i Dalane-kommunene ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Håvard Hansen