UNG på TUR torsdagstur til Randabergfjellet

Fellestur

Dato
28. mai kl. 17:50 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnttilrettelagt
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
556
Dette arrangementet er over!

Tur til Sandestranden og Randabergfjellet 28. mai

Er du ungdom eller ung voksen med en funksjonsnedsettelse som ønsker å komme deg ut på tur i godt selskap?!

En gang i måneden har "DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening" kveldstur som er tilrettelagt for ungdom med utviklingshemming, autisme eller lignende funksjonsnedsettelse. Denne gruppen heter UNG PÅ TUR. Disse er sosiale og kjekke turer sammen med andre ungdommer som vil ut på tur! Turene går i Nord-Jæren området på torsdager kl.18-20. I april og mai øker vi til to ganger i måneden. Turene er ledet av turledere og turvenner fra STF. De som trenger ledsager eller er med for første gang tar med seg turfølge/ledsager. Torsdagsturen er beregnet til ca 2 timer i variert terreng, alt fra grusveier til turer med en vanskelighetsgrad på 2-3 støvler. Flere av turene er tilrettelagt for rullestoler.

VIKTIG INFORMASJON - Som en del av våre koronatiltak begrenser vi gruppestørrelsen til 20stk. Det er obligatorisk påmelding for alle som ønsker å bli med. Dette gjelder både ungdom og eventuelle ledsagere. Klikk på Meld deg på! knappen til høyre. Du skal få en bekreftelse per mail at du er påmeldt. Hvis ikke, ta kontakt. Alle deltagere må holde minst 1 meter avstand til andre deltagere som ikke er fra samme husstand. Vi forholder oss til DNTs smittevernsinstruks for aktivitet. Dersom du vil lese mer om dette finner du mer informasjon på DNTs nettsider om koronaberedskap og smittevern.

TURBESKRIVELSE:

Vi møtes på parkeringen til Sandestranden, går opp på Randabergfjellet, videre ned på østsiden med utsikt mot Rennesøy, og ned til stranden der. Vi går langs kysten, og vender så nesen mot l Randaberg Golfbane. Vi fortsetter over veien, langs golfbanen og ut til vestkysten. Deretter fortsetter vi sørover til Sandestranden, og så tilbake til parkeringsplassen. Passelig lang tur.
Desverre ikke mulig for rullestolbruker, men forholdsvis lettgått tur. Vi starter veldig bratt, og får fort en kjempefin utsikt. Deretter er det ned, og så ut i terrenget.

TURLEDERE
Tove Sivertsen (tlf. 909 46 506)
Tor-Arne Kongsgård
Morten Abrahamsen

FOTTØY, KLÆR, MAT og DRIKKE
Husk å ha på godt fottøy som tåler vann, og som er litt sklisikkert, samt klær tilpasset etter forholdene. Kveldsmat, drikke og en liten sittematte kan også være bra å ha med. Ta også med antibac som kan brukes før vi spiser / drikker. 

RULLESTOL - denne turen er ikke tilrettelagt for rullestol.

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UNG på TUR torsdagstur til Randabergfjellet

Tur til Sandestranden og Randabergfjellet 28. mai Er du ungdom eller ung voksen med en funksjonsnedsettelse som ønsker å komme deg ut på tur i godt selskap?! En gang i ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Tove Sivertsen
  • Tor Arne Kongsgård
  • Morten Abrahamsen