Brusaknuten og Joneknuten (1337)

Fellestur

Dato
24. mai kl. 10:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Utsikt
Arrangører
Stavanger Turistforening, Jæren Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1337
Dette arrangementet er over!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrenser gruppestørrelsen til maks 20 deltakere og vi krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Takk for tålmodigheten.

Turen går til Joneknuten, via «Jærens høyeste fjelltopp - Brusaknuten». Joneknuten ligger 470 meter over havet og har en flott utsikten over Jærlandskapet. Turen er vekslende og går gjennom skog, hei og myrområder. Flere små vann og tjern passeres på traseen. Deler av turen følger sti, mens noe også går direkte i terrenget.

 • Lengde og tid:
  Ca 13 km ca 4-5 timer
   
 • Oppmøte:
  Parkeringsplassen nord/øst for Husavatnet ved Buevegen 504 kl.10. (NB! påmelding)
 • Turledere:
  Målfrid Tjora tlf: 905 57 527
  Siri Berland Reinertsen tlf: 911 57629
   

NB! denne turen "erstatter" den planlagte turen fra Røssdalen til Vinddalen med Fossjuvet. Denne endringen er gort for å unngå bruk av busstransport.

Brusaknuten og Joneknuten (1337)

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrenser gruppestørrelsen til maks 20 deltakere og vi krever påmelding for å ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

 • Målfrid Tjora
 • Siri Berland Reinertsen