Fjellsportkveld: Mini-ekspedisjonskveld (833)

Arrangement

Dato
10. mars kl. 19:00 - 21:00
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Skitur, Vintertur, Ekspedisjon, Fjellsportkveld
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
833
Dette arrangementet er over!

Er du nybegynner og drømmer om å legge ut på en litt lengre vintertur med ski, pulk og telt? På denne fjellsportkvelden tar vi for oss en rekke sentrale spørsmål knyttet til trygg gjennomføring av vinterturer. Amy Mir og Kaja Raa Storaker deler sine erfaringer med lange vinterturer. 

Dette blir en kveld der vi håper på mange gode spørsmål og diskusjoner. Noen av de temaene som blir tatt opp er: førstehjelp og nødberedskap (InReach, Spot osv), dekktrekk (trening før ekspedisjoner), mat, kokeutstyr, pulk, soveutstyr, telt, navigasjon, planlegging, klær, pakking av pulk +++

Amy Mir fra Stavanger har blant annet en rekke deltakelser i Expedition Amundsen bak seg. Hun har dessuten fullført en 750 km lang ekspedisjon langs grensa til Finland på ski vinterstid. Denne turen gikk hun helt alene. 

Kaja Raa Storaker er leder for Tursenteret til Stavanger Turistforening, og har en rekke turer bak seg. Hun har blant annet fullført MASSIV alene på ski vinterstid, en 350 km lang styrkeprøve gjennom fire fjellområder i Sør-Norge. 

Tid og sted

10. mars kl. 19.00. Adresse er Olav Vs gate 18 i Stavanger.

Pris og påmelding

Foredraget er helt gratis for medlemmer. For ikke-medlemmer er prisen 50 kroner. Alle som skal være med må melde seg på. For å melde deg på klikk "Meld deg på!" oppe til høyre.  

Andre arrangementer fra fjellsportgruppa 

Program Stavanger Turistforening Fjellsportgruppa

Følg fjellsportgruppa på Facebook og Instagram

Fjellsportkveld: Mini-ekspedisjonskveld (833)

Er du nybegynner og drømmer om å legge ut på en litt lengre vintertur med ski, pulk og telt? På denne fjellsportkvelden tar vi for oss en rekke sentrale spørsmål knyttet til ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kaja Raa Storaker
  • Amy Mir