KANOTUR PÅ LUTSIVASSDRAGET FOR STORE OG SMÅ

Fellestur

Fra dato
9. mai kl. 10:00
Til dato
10. mai kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Padletur, Lutsivatnet, Barn, Barnasturlag, Kano
Arrangører
Stavanger Turistforening, Sandnes Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)

Kjekk kanotur for store og små på Lutsivannet i Sandnes med overnatting i telt og matlaging ute. Vi besøker små øyer/holmer for utforsking og fiske for de som ønsker det. Det er ikke nødvendig med erfaring fra kano eller kajakk.

Fremmøte ved Lutsivannet lørdag kl.10.00 i Hogstadvika som ligger rett før en kommer til campingen. Etter en briefing om bruk av kano, pakking i kanoene og annen informasjon, padler vi utover Lutsivannet og til teltplassen. Her slår vi opp teltene og legger fra oss utsyr før vi drar videre med stopp på holmer/øyer for å spise, hvile strekke på beina og for at de yngste kan leke. Dagen avsluttes ved telplassen hvor vi spiser, leker, lager en felles middag, og etter hvert kryper oppi soveposene.

Utstyr for overnatting ute, telt, soveposer, liggeunderlag, tørrmat, drikke, varmeklær da det kan være kjølig på kvelden i mai. Redningsvester og årer blir utdelt, men til de aller minste kan det være greit å ha med egen vest (hvis dere har). Pakk med tanke på at alt skal være med i kano. Bager eller sekker er greit å pakke i, gjerne med en søppelsekk på utsiden. Ta med niste til lunsj lørdag og frokost og lunsj Søndag.

Etter frokost, litt lek og pakking tar vi fatt på hjemturen. Mye lik lørdagen, hvor vi til slutt ender tilbake der vi startet.

KANOTUR PÅ LUTSIVASSDRAGET FOR STORE OG SMÅ

Kjekk kanotur for store og små på Lutsivannet i Sandnes med overnatting i telt og matlaging ute. Vi besøker små øyer/holmer for utforsking og fiske for de som ønsker det. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Buster Skjødt
  • Fredrik Motland Kirkemo