Strandryddeaksjonen 2020 - sammen med DNT Tilrettelagt STF (564)

Årets strandryddeaksjon i regi av Jæren Friluftsråd går i år av stabelen den 03.mai - og vi håper du vil være med oss enten du er fast deltaker på noen av våre turtilbud i STF Tilrettelagt, eller om du vil bli litt bedre kjent med oss! Ta gjerne med familiemedlemmer eller venner! Barn/Ungdom som har behov for ledsager, må stille med egne ledsagere som ved alle våre arrangementer ellers.

Vi har oppmøte ved parkeringsplassen på Dale kl 10 - og har felles måltid med mulighet for å varme medbrakt på bål som våre frivillige tar ansvar for. Avslutter ca kl 14. Ta med egen kopp for kaffe. Søppelposer og annet "utstyr" vil bli gitt ved oppmøte til de som behøver!

Vi skal rydde området på Dale - Dalsvika - og har delt opp i 3 "grupper" etter hvordan terrenget er. 

Når du sender epost eller melder deg på - oppgi hvilken "gruppe" som passer deg best.

Gruppe 1 : 

Innerst i Dalsvika, på sand/bålområde, stein og litt skogsterreng. Her er det veldig mye smått blant annet som er skyllet inn fra sjøen. Mye bøying, litt ulendt terreng og mye å plukke :) Å gå fra parkeringsplassen tar raskt 15-20 minutter via en grusvei. Et visst antall klyper vil være tilgjengelig for de som har behov, gi beskjed på forhånd.

Gruppe 2 : 

I skogen / terrenget paralellt med grusveien innover mot Dalsvika. Her kan du velge mellom å gå langs grusveien og plukke, i skogkanten, eller rundt i skogen i ulendt terreng. Et visst antall klyper vil være tilgjengelig for de som har behov, gi beskjed på forhånd.

Gruppe 3 : 

Rundt selve Dale anleggene/bygningene, parkeringsplassene og vei. Et visst antall klyper vil være tilgjengelig for de som har behov, gi beskjed på forhånd.

 

Lurt å ta med : 

  • Klær etter vær (gjerne støvler om du vil plukke i selve vika)
  • Hansker å plukke med om du har hjemme (vi har et visst antall gjenbrukshansker til utlån om behov - gi beskjed på forhånd)
  • Vannflaske(r)
  • Mat 
  • Desinfeksjon/våtservietter (det er ikke toalett eller muligheter for håndvask på Dale)

Håper flere fra DNT Tilrettelagt STF sine grupper vil bli med for en sosial og særdeles viktig samling på en søndag :) 

Hele uke 19 vil være "RYDDEUKE" og på aktivitetene/turene denne uken oppfordres alle til å ta med hansker og pose hjemmifra til å plukke underveis på turen. Ansvarlig turleder vil så veie og ta bilde av "fangsten" og maile til prosjekt@DNT.no.

AV HENSYN TIL C19 - Oppdatering på eventuelle endringer vil gis når datoen nærmer seg for en mest oppdatert status, men følg gjerne med her - informasjonen blir oppdatert fortløpende.

 

 

 

 

Kontaktinformasjon: