Frivilligsamling for 52 hverdagsturer

Arrangement

Dato
21. januar kl. 19:00 - 21:00
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Frivillighet, Dugnad, 52hverdagsturer
Arrangør
Stavanger Turistforening, Stavanger kommune
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
52 2020
Dette arrangementet er over!

Tradisjonen tro vil vi gjerne invitere til et hyggelig treffpunkt for alle frivillige turledere og løypefaddere! Sammen med Stavanger kommune ønsker vi å takke for innsatsen for året som har gått. Derfor inviterer vi til en sosial med mat, kaffe, quiz og et lite foredrag om hva som har skjedd det siste året med våre fantastiske nærturløyper. Vi kommer også til å fortelle mer om planene for neste hverdagstur, som blir i den nye delen av Stavanger kommune. 

Vi gleder oss til å se deg!

Tid: 21. januar kl. 19.00

Sted: Klostersalen i STFs lokaler i Olav Vs gate 18 i Stavanger. 

Program: Vi serverer sandwich og nykokt kaffe med tilhørende kaffemat. Vi gjentar fjorårets quiz om 52 hverdagsturer, men selvsagt med nye spørsmål å bryne seg på. Vinneren får selvfølgelig en fin premie. Vi kommer også til å presentere litt rundt arbeidet med hverdagsturene. 

Pris: Arrangementet er gratis for alle frivillige løypefaddere og turledere for 52 hverdagsturer. 

Påmelding: NB! Selv om arrangementet er gratis er det obligatorisk nettpåmelding for alle som skal være med. På grunn av matbestilling er vi helt avhengige av at alle som kommer melder seg på. Klikk på "Meld deg på!" oppe til høyre for å melde deg på. 

Frivilligsamling for 52 hverdagsturer

Tradisjonen tro vil vi gjerne invitere til et hyggelig treffpunkt for alle frivillige turledere og løypefaddere! Sammen med Stavanger kommune ønsker vi å takke for innsatsen for året som har ...

Kontaktinformasjon: