UNG PÅ TUR - torsdagstur til Bråsteinåsen (556)

Fellestur

Dato
17. september kl. 17:45 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, , Tilrettelagt, Dnttilrettelagt, Ungpåtur, Turkatalog2020
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
556
Dette arrangementet er over!

Er du ungdom eller ung voksen med en funksjonsnedsettelse som ønsker å komme deg ut på tur i godt selskap?!

En gang i måneden har "DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening" kveldstur som er tilrettelagt for ungdom med utviklingshemming, autisme eller lignende funksjonsnedsettelse. Disse er sosiale og kjekke turer sammen med andre ungdommer som vil ut på tur! Turene går i Nord-Jæren området på torsdager kl.18-20. I april og mai øker vi til to ganger i måneden. Turene er ledet av turledere og turvenner fra STF. De som trenger ledsager eller er med for første gang tar med seg turfølge/ledsager. Torsdagsturen er beregnet til ca 2 timer i variert terreng, alt fra grusveier til turer med en vanskelighetsgrad på 2-3 støvler. Flere av turene er tilrettelagt for rullestoler.

Kveldens turmål - Bråsteinåsen

Tur til Bråsteinåsen med utgangspunkt fra pistolklubben.

Fra parkeringen ser en akkurat ikke toppen. Gå fra parkeringen over jernebanen mot elva. Følg delvis merken sti. Stien er tydelig i starten. Over beitemarkene er det litt til venstre. Hele tiden med toppen i siktet. Siste 100 meter er litt bratt. 1,4km – tar litt over en time. Flott utsikt med postkasse til Sandnes Turlag hvor man kan skrive seg inn. Denne stien går ikke an å trille, men om man ønsker å låne hjelpemidler som bambusstokk eller "U-Go" - gi gjerne beskjed til beate@stf.no.

Husk å trykk "Meld meg på" til høyre! Obligatorisk påmelding 

Hvor møtes vi? 

E39 sørover, Ta til høyre etter fotoboks, det er skiltet "Skytebane". Følg veien over jernebanen (nedlagt), ta til høyre langs jernebanen. Kjør til enden. Parker ved pistolklubben.

Datoer for resten av høsten 2020

17.september, 15.oktober, 12.november, 8.desember

Datoer samt turmål for hele 2021 blir lagt ut i oktober. Ved spørsmål, kontakt gjerne Beate på beate@stf.no.

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Morten Abrahamsen