Klart det går - Juleavslutning på Gramstad (558)

Fellestur

Dato
5. desember 2020 kl. 09:45 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, , Klartdetgår, Dnttilrettelagt, Turkatalog2020
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turkode
558
Dette arrangementet er over!

Klart det går! - Lørdagstur for voksne. Juleavslutning for annerledesåret 2020.

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn eller familiemedlemmer som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen!

NB! Turmål endret til Gramstad! (opprinnelig turmål var Sveineskogen)

Vi møtes på Ruten i Sandnes klokken 09.45. Vi samles og kjører sammen i private biler til Gramstad. Husk nistepakke, termos, varme klær, godt fottøy og sitteunderlag. 
Gi beskjed hvis det er vanskelig for deg å komme deg til oppmøtested og vi vil prøve å hjelpe.

Vi begrenser tiden sammen i bil, og endrer derfor turmålet fra Sveineskogen til Gramstad for å kunne gjennomføre denne lørdagsturen, som da blir juleavslutningen for i år. Vi deler opp i grupper etter retningslinjer fra FHI. Alle som ikke er i samme husholdning eller nærkontakter, holder minst 1 meter avstand til alle tider. Vi gleder oss til å se alle, dette blir en kjempetrivelig avslutning på året, og vi er takknemlig for at vi klarer å møtes.

Gi beskjed hvor og når du kan møte. 

Pris: Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er 1 uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.

Turleder : Ann Elin Bendiksen tlf : 926 27 831

 

 

Klart det går - Juleavslutning på Gramstad (558)

Klart det går! - Lørdagstur for voksne. Juleavslutning for annerledesåret 2020. Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ann-Elin Bendiksen