Klart det går - Sveineskogen - Nærbø (558)

Fellestur

Dato
5. desember kl. 09:45 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, , Klartdetgår, Dnttilrettelagt, Turkatalog2020
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
558

Klart det går! - Lørdagstur for voksne.

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn eller familiemedlemmer som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen!

Turmål - Sveineskogen

Vi møtes på Ruten i Sandnes klokken 09.45. Vi samles og kjører sammen i private biler til startsted. Husk nistepakke, termos, varme klær, godt fottøy og sitteunderlag. 
Gi beskjed hvis det er vanskelig for deg å komme deg til oppmøtested og vi vil prøve å hjelpe.

Sveineskogen er et flott og kjekt turmål i Hå kommune, nærmere bestemt på Nærbø. Her er det mulig å ferdes blant de mange turstiene/veiene som finnes i skogen. Med mye skog er dette en passende tur på vindfulle dager. Skogen ligger like i nærheten av Høg-Jæren Vindmøllepark

Pris: Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er 1 uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.

Turleder : Ann Elin Bendiksen tlf : 926 27 831

 

 

Klart det går - Sveineskogen - Nærbø (558)

Klart det går! - Lørdagstur for voksne. Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ann-Elin Bendiksen