AVLYST! Klart det går - Hundeskogen / Bråstein (558)

Fellestur

Dato
4. april kl. 09:45 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, , Turkatalog2020
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
558
Dette arrangementet er over!

Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til og med 1.mai.

Klart det går! - Lørdagstur for voksne.

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn eller familiemedlemmer som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen!

Turmål - Bråstein / Helgeland, også kjent som "Hundeskogen".

Vi møtes på Ruten i Sandnes klokken 09.45. Vi samles og kjører sammen i private biler til parkeringsplassen ved Li. Husk nistepakke, termos, varme klær, godt fottøy og sitteunderlag. Vi forventer å være tilbake i Sandnes/Stavanger cirka kl. 14.00.
Gi beskjed hvis det er vanskelig for deg å komme deg til oppmøtested og vi vil prøve å hjelpe. 

Turen starter ved E39 mot Ålgård, rett etter at vi har passert avkjøringa til Osli.
Dette er et turområde som går fra Osli over mot Foss Eikeland. Vi starter ved parkeringsplassen og følger stien innover. Dette er et område som blir brukt mye av folk på tur med hund.
Turen går på et fint underlag med lite stigning. Hvis man ønsker litt mer utfordring, er det mindre stier som går ut fra hovedstien og en av disse stiene ender opp nede ved Figgjoelva som renner forbi på sin vei ut mot Sele. Turlengden her vil være mellom 2-5 km alt etter som hvilke stier man tar. Flere benker er satt ut i området.

Pris: Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er 1 uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.

Turleder : Odd Erik Haugstulen tlf : 932 13 965

Kontaktinformasjon:

  • beate@stf.no