Klart det går - Rennesøyhodnet (558)

Fellestur

Dato
7. mars kl. 09:45 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, , Dnttilrettelagt, Turkatalog2020
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
558
Dette arrangementet er over!

Klart det går! - Lørdagstur for voksne.

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn eller familiemedlemmer som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen!

Turmål - Rennesøyhodnet

Vi møtes på rutebilstasjonen i Stavanger klokken 09.45. Vi samles og kjører sammen i private biler videre til Sel. Husk nistepakke, termos, varme klær, godt fottøy. 
Gi beskjed hvis det er vanskelig for deg å komme deg til oppmøtested og vi vil prøve å hjelpe. 

Fra Sel er det merket løype til Rennesøyhodnet. Løypen går i lettgått men ulendt terreng gjennom kystlynghei og myr til selve hodnet, som ligger 234 moh. Det kan være sørpete enkelte steder, så ha godt fottøy. Rennesøyhodnet ligger midt i Ryfylkebassenget, med en fantastisk utsikt til alle kanter. Rundturen er på cirka 6 kilometer.

Pris: Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er 1 uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.

Turleder : Guro Waksvik tlf :979 84 811

 

Kontaktinformasjon:

  • beate@stf.no