Klart det går - Melsheia (558)

Fellestur

Dato
1. februar kl. 09:45 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, , Dnttilrettelagt, Turkatalog2020
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
558
Dette arrangementet er over!

Klart det går! - Lørdagstur for voksne.

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn eller familiemedlemmer som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen!

Turmål - Melsheia

Vi møtes på Ruten (undergangen ved Sandnes Kebab og Folkets hus)  kl 0945 Husk nistepakke, termos, varme klær, godt fottøy og sitteunderlag. Gi beskjed hvis det er vanskelig for deg å komme deg til oppmøtested og vi vil prøve å hjelpe.

Vi starter med SI-hytta i Melsheia. Vi følger lysløypa inn i skogsområdet mellom Rogaland Arboret og Bråstein. Turen går på grussti hele turen. Stien er javn og fin. Litt stigning, men ikke mer enn det man møter til vanlig i hverdagen på "vei til butikken". Rundløypa som er basis for turen er på ca. 2,5 km. Dette er en runde alle greier. Løypa kan forlenges med ca. 2-3 km hvis det er noen som ønsker å gå noe lengre.

Det er benker rund løypa, og i den delen av løypa som går mot Osli, er det også satt opp en "gapahuk" som vi pleir å ha en rast ved.

Pris: Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er 1 uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.

Turleder : Odd Erik Haugstulen tlf : 932 13 965

 

 

Kontaktinformasjon:

  • beate@stf.no