Hyttevakt 28.-30. august

Dugnad

Fra dato
28. august kl. 15:00
Til dato
30. august
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Rydding, Hyttevakt,
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnad
Dette arrangementet er over!

Som hyttevakt påtar man seg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden

Alle helgene er lagt ut som egne arrangement i Dugnadskalenderen. Meld deg på de periodene som kan være aktuelle for deg, så tar vi kontakt.  I helgene er det Skåpet, Bakken Gård, Kvitlen, Jonstølen, Tomannsbu, Viglesdalen, Sandvatn og Blåfjellenden som trenger hyttevakt. Alle perioder er lagt ut kronologisk som egne arrangement i Dugnadskalenderen. Meld deg på de periodene som kan være aktuelle for deg, så tar vi kontakt.  Hyttevaktene tildeles etter "førstemann til mølla" prinsippet.

Dette passer fint for familier og voksne. Noen hytter er mer tilrettelagt for barn enn andre, men vi hjelper til med å finne en hytte som kan passe. Hyttene har egne tilsynsrom som man bor på.

Alle hyttevakter må ta et nettbasert kurs i smittevrn på hyttene. Kurset tar 20 minutter.

For at du skal være godt forberedt som hyttevakt anbefaler vi å ta et Ambassadørkurs, som er et Bli kjent kurs, hvor du lærer mer om arbeidet og verdiene til Stavanger Turistforening og får muligheten til å bli kjent med andre frivillige. 

Du må gjerne ta kontakt dersom du er interessert og ønsker mer informasjon: frivillig@stf.no

Kontaktinformasjon: