Friluftstrimmen med STF 60+

Arrangement

Dato
12. mai 2020 kl. 10:00 - 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Arrangement, , Stf 60+, Friluftrimmem
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Dette arrangementet er over!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrenser gruppestørrelsen til maks 20 deltakere og vi krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Takk for tålmodigheten.

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg!

  • Hvor: Ved Mosvangen camping, nede ved vatnet. Parkering v/Tjensvoll kapell eller Mosheim sykehjem (nedlagt).
  • Når: Hver tirsdag kl. 10-11.
  • Hva: Øvelser i det fri tilpasset den enkelte.
  • Hvordan: Sammen med fysisk trener fra Stavanger Idrettsklinikk.
  • Ta med: Treningstøy etter været, matte eller sitteunderlag, drikkeflaske og turkopp med egen drikke.

 

Etter treningen samles vi i gruppe for en kopp kaffe og et godt drøs. Vår turvert fra Stavanger turistforening stiller som vanlig, men pga korona tiltak har vi desverer ikke lov til å servere kaffe slik vi pleier. Alle må derfor ta med egen drikke og nistepakke om de ønsker. 

Trimmen er gratis for medlemmer og ikke medlemmer. Vi håper du vil være med å støtte vårt viktige folkehelsearbeid med et medlemskap i Stavanger Turisforening, du kan melde deg inn her https://www.stf.no/bli-medlem/

Vel møtt!

Arr: Stavanger turistforening 60+ og Stavanger idrettsklinikk

Friluftstrimmen med STF 60+

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrenser gruppestørrelsen til maks 20 deltakere og vi krever påmelding for å ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Johan Østbø