Avlyst Hyttevakt påsken, 2. del 2020

Dugnad

Fra dato
8. april kl. 12:00
Til dato
13. april
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Rydding, Hyttevakt,
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnad
Turkode
780
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til 1. mai.

Som hyttevakt påtar man seg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden

Dette passer fint for familier og voksne. Noen hytter er mer tilrettelagt for barn enn andre, men vi hjelper til med å finne en hytte som passer for den enkelte. Hyttene har egne tilsynsrom som man bor på.

Alle perioder er lagt ut kronologisk som egne arrangement i Dugnadskalenderen. Meld deg på de periodene som kan være aktuelle for deg, så tar vi kontakt. En del av hyttene har faste tilsyn som får anledning til å sette seg opp først, og øvrige perioder tildeles etter "førstemann til mølla" prinsippet.

Hyttene som trenger tilsyn i påskeferien er Litle Aurådal, Skåpet, Storevatn, Langavatn, Kvitlen og Viglesdalen. 

Ta gjerne kontakt med brita@stf.no dersom du er interessert.

Kontaktinformasjon: