På gamle stier til Ramnstoknuten (1340)

Fellestur

Dato
30. august kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Jærenturlag
Arrangører
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1340

Vi møtes ved det nedlagte handelslaget i Dirdal kl. 10, parkerer halvparten av bilene der og kjører så videre til Giljastølen. Derfra går turen opp Skrubbadalen og videre i kupert terreng helt ut til Ramstoknuten (562 moh). Fra denne er det utsikt både ned til Dirdal, innover mot Frafjord og nordover ut Høgsfjorden mot Ryfylke. Det blir flott i solskinnet som vi pleier å bestille til våre turer! Etter en god pause på toppen går vi på en sti som er nymerket av Foreningen for stølsliv og friluftsliv i indre Gjesdal den bratte løypa ned til Dirdal. Er vi heldige får vi med oss en lokal kjentmann/-dame på denne turen!

Oppmøte:
På parkeringsplassen ved det nedlagte handelslaget i Dirdal nede ved fjorden seinest kl. 10. (Vi trenger flere biler, slik at vi kan sette igjen noen der og kjøre i andre til Giljastølen der turen starter.)

Retur:
Det nedlagte handelslaget seinest kl. 15.

Turledere:
Siri Berland Reinertsen, tlf. 91157629
Målfrid Tjora, tlf. 90557527

Husk godt fottøy, kamera og nok mat og drikke! Kikkert er alltid kjekt.

På gamle stier til Ramnstoknuten (1340)

Vi møtes ved det nedlagte handelslaget i Dirdal kl. 10, parkerer halvparten av bilene der og kjører så videre til Giljastølen. Derfra går turen opp Skrubbadalen og videre i kupert ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Siri Berland Reinertsen
  • Målfrid Tjora