På gamle stier til Ramnstoknuten (1340)

Fellestur

Dato
30. august 2020 kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Jærenturlag
Arrangører
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1340
Dette arrangementet er over!

Har du lyst på en tur med fantastisk utsikt? Bli med Jæren Turlag til Ramnstoknuten 30. august! Vi møtes ved parkeringsplassen som ligger på venstre side etter Giljastølen, et par hundre meter forbi Røde Kors-hytta. Dette er samme parkering som vi gikk fra til Brattaberga og Lauvnesknuten i fjor. Det går en grusvei inn til venstre, og det er her turen starter. Vi følger denne veien ganske nøyaktig to kilometer, før vi går inn på stien som går gjennom Skrubbdalen, og fram mot Råssavatnet. Her tar vi av fra stien og går opp mot Stora Heia.  Derfra går turen videre i kupert terreng opp til Ramstoknuten (562 moh). Fra denne er det fantastisk utsikt både ned til Dirdal, innover mot Frafjord og nordover ut Høgsfjorden mot Ryfylke. Det blir flott i solskinnet som vi pleier å bestille til våre turer! Etter en god pause på toppen går vi tilbake samme vei. Er vi heldige får vi med oss en lokal kjentmann/-dame på denne turen!

Oppmøte:
På parkeringsplassen på venstre side av veien like før toppen av bakken ved GIljastølen kl. 10. Samme som da vi gikk til Brattaberga i fjor. 

Retur:
Vi regner med å være tilbake ved bilene seinest kl. 16

Turledere:
Siri Berland Reinertsen, tlf. 91157629
Målfrid Tjora, tlf. 90557527

Husk godt fottøy, kamera og nok mat og drikke! Kikkert er alltid kjekt.

På gamle stier til Ramnstoknuten (1340)

Har du lyst på en tur med fantastisk utsikt? Bli med Jæren Turlag til Ramnstoknuten 30. august! Vi møtes ved parkeringsplassen som ligger på venstre side etter Giljastølen, et par hundre ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Målfrid Tjora
  • Siri Berland Reinertsen