Avlyst Påskeferie for familien på Ådneram. 2 del (308)

Fellestur

Fra dato
8. april kl. 13:00
Til dato
12. april
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Familietur, Hyttetur, Aktivitet Skitur, Turkatalog2020
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
308
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst - På bakgrunn av nasjonal tiltak og smittevernomsyn avlyser vi kurs, møter og aktiviteter frem til 1.mai

Vi tilbyr påskeferie for familien med aktivitetsforslag hver dag som skileik og turer med bål og grilling i nærområdet.

Turlederne vil tilby tur eller aktivitetsforslag hver dag tilpasset vær og føre.  Familiene står fritt til å være med på aktivitetene eller å gå turer på egenhånd. Det er fine langrennsløyper i nærområdet. Det er mulig å renne i skitrekket for de som ønsker det. Heiskort må hver enkelt ordne selv.

Det er viktig å merke seg at turlederne har ansvar for organisering, men alle må være med å hjelpe til med matlaging, rydding etc. 

Pakkeliste: Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Utstyr som må tas med: Ta med eget sengetøy. Dyner/puter finnes på hytten. Det er dusjer på hytten. Hver familie er ansvarlig for eget rom. Alle får tildelt fellesoppgaver tilknyttet frokost, middag, kveldsaktiviteter og utvask. Dette vil det bli gitt informasjon om underveis. Skiutstyr, varme klær, tørrmat, drikke og pålegg. Ta også med det dere trenger av "bensin" til ungene på tur: kjeks, sjokolade mv., pølser til grilling på bålet når vi er ute på tur er også bra, det er gjerne aktuelt flere dager. Utstyr som kan være kjekt å ta med: Tøfler/innesko Matboks og termos Sitteunderlag til tur Snøspade er veldig kjekt for store og små Familiens favorittspill Se ellers pakkeliste vinter.

 

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Kristine Helland, på e-post kristine@stf.no 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre Barnas Turlag arrangementer

Følg oss på Facebook

Merk det er mulig å søke støtte om subsidierte deltakerplasser

 

 

Påskeferie for familien på Ådneram. 2 del (308)

Vi tilbyr påskeferie for familien med aktivitetsforslag hver dag som skileik og turer med bål og grilling i nærområdet. Turlederne vil tilby tur eller aktivitetsforslag hver dag tilpasset vær og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ronny Rustøen
  • Marte Dale