Lyktetur rundt Jørpelandsholmen (1605)

Arrangement

Dato
11. november kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Stavanger Turistforening, Strand og Forsand turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1605

Vi gjentar suksessen fra i fjor med fellestur rundt Jørpelandsholmen. Når mørket senker seg på Jørpelansholmen går vi tur hvor hodelyktene viser veien. Stien rundt holmen er universelt utformet og passer for alle. Det vil bli hengt opp reflekser rundt holmen slik at barna kan søke fra refleks til refleks. Bli med på en koselig høsttur for hele familien. Turen rundt holmen er på 2.1 km på grusvei.


Utstyr:
Vi rigger til med fellesområdet for kveldsmat etter turen her vil det bli servert noe varmt å drikke, matpakken tar en med selv.

Husk lommelykt/ hodelykt. Det er viktig å være godt kledd. Varme klær og gode støvler (regnstøvler eller fjellstøvler) er nødvendig for å få en behagelig opplevelse. Ta gjerne med noe å sitte på.
NB! Det er mørkt så det er viktig at barna har egen lykt og at man går sammen på turen. Foreldre/foresatte har ansvar for sine barn under arrangementet.

Lyktetur rundt Jørpelandsholmen (1605)

Vi gjentar suksessen fra i fjor med fellestur rundt Jørpelandsholmen. Når mørket senker seg på Jørpelansholmen går vi tur hvor hodelyktene viser veien. Stien rundt holmen er universelt utformet og ...

Kontaktinformasjon: