Hyttevakt vinterferie, 2. del 2020

Dugnad

Fra dato
26. februar kl. 12:00
Til dato
1. mars
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Rydding, Hyttevakt,
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnad
Dette arrangementet er over!

Som hyttevakt påtar man seg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden

Dette passer fint for familier og voksne. Noen hytter er mer tilrettelagt for barn enn andre, men vi hjelper til med å finne en hytte som passer for den enkelte. Hyttene har egne tilsynsrom som man bor på.

Alle perioder er lagt ut kronologisk som egne arrangement i Dugnadskalenderen. Meld deg på de periodene som kan være aktuelle for deg, så tar vi kontakt. En del av hyttene har faste tilsyn som får anledning til å sette seg opp først, og øvrige perioder tildeles etter "førstemann til mølla" prinsippet.

Hyttene som trenger tilsyn i vinterferien er Taumevatn, Storevatn og Grautheller. Vinter- og påskeferie tildeles i første halvdel av februar.

Kontaktinformasjon: