kanoekspedisjon på Lutsivannet (317)

Fellestur

Fra dato
29. august kl. 11:00
Til dato
30. august kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Padletur, Kanotur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
317
Dette arrangementet er over!

 

Litt lengre kanotur for familier som har padlet før. Vi overnatter i telt og lager felles middag ute.

Dag 1: Fremmøte ved Lutsivannet lørdag kl. 11:00 ved Hogstad parkeringsplassen (rett før Hogstad Camping). Etter en briefing om bruk av kano, pakking i kanoene og annen informasjon, padler vi på Lutsivannet. Det blir stopp på holmer/øyer for å spise, hvile strekke på beina og leke. kanskje frister det med bading. Vi setter vei mot Lamholmen (hvis forholdene er greie) hvor vi setter op telt. Dagen avsluttes ved telptlassen hvor vi lager og spiser en felles middag, leker, fisker og etter hvert kryper oppi soveposene.

Dag 2: Etter frokost og pakking tar vi fatt på hjemturen. Vi padler i vei og til slutt ender vi tilbake der vi startet senest ca kl.16

Pakkeliste: Utstyr for overnatting ute: telt, soveposer, liggeunderlag, drikke, klær etter vær og ta med noe varmt da det kan være kjølig på kvelden. Redningsvester/flyttevester og årer blir utdelt. Pakk med tanke på at alt skal være med i kano. Bager eller sekker er greit å pakke i, gjerne med en vanttette pose/søppelsekk på utsiden. Ta med ferdig niste hjemmefra til lunsj lørdag og mat og drikke til frokost og lunsj søndag.

 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre Barnas Turlag arrangementer

Følg oss på Facebook

Merk det er mulig å søke støtte om subsidierte deltakerplasser

kanoekspedisjon på Lutsivannet (317)

  Litt lengre kanotur for familier som har padlet før. Vi overnatter i telt og lager felles middag ute. Dag 1: Fremmøte ved Lutsivannet lørdag kl. 11:00 ved Hogstad parkeringsplassen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Liesbeth Breesch