Jentetur! Amy Mir tar med utenlandske jenter ut på tur i norsk natur (517)

Fellestur

Fra dato
3. juli 2020 kl. 12:30
Til dato
5. juli 2020 kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nybegynner, Hyttetur, Internasjonal, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Ferskingtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
517
Dette arrangementet er over!

Vi ønsker å samle en god gjeng med jenter for å ta dem med ut på tur i vår vakre norske natur. Lett sekk, god mat og fantastisk stemning er stikkord for helgen. Det blir mye latter og hyttekos. Vi legger opp til en lavterskel tur i storslått natur.

Turleder Amy Mir er fra Pakistan, men født og oppvokst i Stavanger. Hun er en erfaren og ivrig ekspedisjonsjente, men friluftslivinteressen begynte ikke før hun var over 20 år gammel. Nå ønsker hun å dele denne gleden med andre jenter ved å ta med en gruppe ut i naturen. Denne turen passer for deg som som har lyst til å gå på tur med en gruppe jenter som har lite eller ingen erfaring med friluftsliv og som har lyst til å dra på hyttetur med andre jenter med utenlandsk bakgrunn. Turen går til en perle i Lysefjorden - idylliske Flørli. 

Med støtte fra Stiftelsen Dam har vi gleden av å tilby denne turen helt gratis til kvinner med utenlandsk bakgrunn. 

Fredag:
Vi møtes og reiser sammen til Flørli.  Oppmøte senest kl. 12.30 ved Stavanger Ferjekai ved Fiskepiren. Vi hilser på hverandre, og går samlet ombord på ferje til Flørli kl. 12.50. Her blir det flott utsikt hele veien over fjorden. Ferjen tar ca 1t og 45 min. Fra Flørli ferjekai går vi til Flørli turistforeningshytte. Vi finner rommene våre, legger fra oss og gjør oss klare til topptur. Turen går til Kalleliklumpen, som er en fin utsiktsplass over Lysefjorden. Vi spiser medbrakt niste og godsaker på toppen før vi går tilbake til hytta og lager fantastisk god middag der. Resten av kvelden spiller vi spill, snakker og koser oss.

Lørdag:
Vi koser oss hele dagen med tur, mat, og mye sosialt! 

Søndag:
Vi spiser frokost og koser oss med te og kaffe før vi pakker sammen og tar fatt på hjemreisen. Vi tar båten kl 18.00 fra Flørli og er i Stavanger ca kl 20.00 

Planleggingsmøte:
Planleggingsmøte for praktiske og sikkerhetsmessige temaer, inkludert avtaling av oppmøtetid og kjøring, avholdes i Klostersalen i Stavanger Turistforenings lokaler i  Olav Vs gate 18, 4005 Stavanger tirsdag 30.juni kl 18.00. Dette er et gammelt hvitt trehus på jernbanelokket. Det er obligatorisk å møte på planleggingsmøtet pga gjennomgang av sikkerhet og formidling av viktig informasjon samt planlegging

Turleder:
Amy Mir, 45866927. Turleder har med hund i bånd (hunden venter utendørs).


Hva er inkludert:
Administrasjon, transport, turledelse, overnatting, frokost, og middag. 

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Se DNTs pakkeliste for sommerturer.  Gode fjellstøvler og klær for fjellturer (vann & vindtette, samt ullundertøy),  Lakenpose eller soverpose. Ta med egen tørrmat, frokost, lunsj. I tillegg er det lurt å ha med litt frukt og nøtter, samt drikke. 

Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter. Nå kan du også leie det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Ta kontakt med Tale Klingsheim (tale@stf.no eller tlf: 92090253) dersom du trenger hjelp med å leie utstyr.

Krav til deltakerne: 
Deltakerne må være i normalt god fysisk form. 

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Jentetur! Amy Mir tar med utenlandske jenter ut på tur i norsk natur (517)

Vi ønsker å samle en god gjeng med jenter for å ta dem med ut på tur i vår vakre norske natur. Lett sekk, god mat og fantastisk stemning er ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Amy Mir
  • Hilde Grøtte