Pakistansk aften på høsttur til Skåpet (532)

Fellestur

Fra dato
10. oktober kl. 11:00
Til dato
11. oktober
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nybegynner, Skåpet, Tematur, Hyttetur, Internasjonal, Mattur, Turkatalog2020_Ferskingtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
532
Dette arrangementet er over!

Dette er en tur du ikke vil gå glipp av! Turleder Amy Mir byr på pakistansk middag på spektakulære Skåpet. Turen er en lavterskel hyttetur og passer både for de som har lite eller ingen erfaring med overnatting på fjellet og for dem som ønsker seg en enkel tur der et spennende måltid og rolig hyttekos på høstfjellet står i fokus. 

Lørdag:
Vi møtes ved Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger lørdag formiddag, fyller opp noen biler, og kjører samlet til Vinddalen. Der parkerer vi bilene og går opp til Skåpet turistforeningshytte. Turen er kort men den går gjennom nydelig natur og ender med et litt bratt parti mot slutten. Til slutt kommer vi opp til et åpent og fint landskap hvor hytta ligger. Det er godt med drikkevann både underveis og i nærheten av hytten. Vi har med oss deilig mat og disker opp med pakistansk middag, koser oss med nydelig natur og godt selskap. 

Søndag:
Vi spiser frokost med utsikt over storslått natur før vi pakker sammen og tar fatt på hjemreisen. 

Planleggingsmøte:
Planleggingsmøte for praktiske og sikkerhetsmessige temaer, inkludert avtaling av oppmøtetid og kjøring, avholdes ved Tursenteret til Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger tirsdag 6.oktober kl 18.00. 

Turleder:
Amy Mir, 45866927. Turleder har med hund i bånd (hunden venter utendørs).

Priser medlem/ikke medlem kr. 600,-/950,-

Hva dekker prisen:
Administrasjon, turledelse, overnatting og middag. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. 

Kart:
Turkart Frafjord- og Bjerkreimsheiene, eller Lysefjorden 1:50 000
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Se DNTs pakkeliste for sommerturer.  Gode fjellstøvler og klær for fjellturer (vann & vindtette, samt ullundertøy),  Lakenpose eller soverpose. Ta med egen tørrmat, frokost, lunsj. I tillegg er det lurt å ha med litt frukt og nøtter, samt drikke.

Krav til deltakerne: 
Deltakerne må være i normalt god fysisk form. 

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Pakistansk aften på høsttur til Skåpet (532)

Dette er en tur du ikke vil gå glipp av! Turleder Amy Mir byr på pakistansk middag på spektakulære Skåpet. Turen er en lavterskel hyttetur og passer både for de ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Hilde Grøtte
  • Amy Mir