Avlyst Skitur i Lyseheia (505)

Fellestur

Fra dato
24. april kl. 15:30
Til dato
26. april
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
505
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn avlyser vi alle turer, kurs, møter og aktiviteter frem til og med 1.mai.

Les oppdatert informasjon vedrørende situasjonen rundt Korona-viruset her: https://www.stf.no/artikler/nyheter/19964-koronavirus-dette-gjr-vi/

En fjellskitur i Lyseheia inn til Nilsebu. En spennende, flott og krevende skitur i ett nydelig terreng.

Dag 1: 
Vi kjører til Sirdal og Flatstøldalen hvor vi parkerer bilene, spenner på oss skiene og hodelyktene. Turen går innover til Grautheller hytta. Der blir det sen fellesmiddag og overnatting.

Dag 2: 
Fra Grautheller til Nilsebu. En dag i spennende terreng. Etter å spist frokost, spenner vi på skiene og drar på tur innover Lyseheia. Kanskje blir det en topptur på veien? Etter en flott dag ute, ankommer vi Nilsebu for overnatting. Der fyrer vi opp i ovnen, lager god felles middag og har en kjekk aften i lag. 

Dag 3:

Etter frokost og utvask drar turen ut igjen til Sirdal over Luseheiene. En flott og krevende, tur over til Svartvannsmagasinet og Grautheller, og videre ut til bilene. Retur til Stavanger etter endt skitur.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet, men vi får en fin skitur uansett!

Avreis og transport:
Avreise fra Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger fredag ettermiddag, 15:30 med private biler. Detaljene for selve turen, avreise/oppmøte avtales på planleggingsmøtet.

Planleggingsmøte: 
Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger onsdag 22.april kl 19.30. Vennligst gi beskjed om du ikke kan delta på dette møtet.

Turledere:
Margaret Åsly (45272695), Atle Ommundsen, Monica Hunsbedt

Priser:
Voksen medlem/ ikke medlem: Kr 850 / kr 1250. 

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting og middag som lages på hytta, samt admin. Frukt, niste, tørrmat, termos, etc. må en ta med selv. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Alle deltakerne må ha vinter fjellutstyr, fjellski med stålkanter, eventuelt skismørning og/eller skifeller, skistøvler og bekledning for skiturer i vinterfjellet, solbriller/slalombriller, hodelykt til utebruk (med nye batterier) og sovepose. Minimum halvparten av deltakerne må videre ha med snøspade, mens den andre halvparten må ha vindsekk og liggeunderlag, dette fordeles på planleggingsmøte.. Se ellers vår pakkeliste for vinterturer. Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter

Krav til deltakerne:
Deltakerne må være i god fysisk form og gått en del på ski i løpet av sesongen siden det er en krevende ski tur

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Skitur i Lyseheia (505)

Les oppdatert informasjon vedrørende situasjonen rundt Korona-viruset her: https://www.stf.no/artikler/nyheter/19964-koronavirus-dette-gjr-vi/ En fjellskitur i Lyseheia inn til Nilsebu. En spennende, flott og krevende skitur i ett nydelig terreng. Dag 1:  Vi kjører til ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Monica Hunsbedt
  • Margaret Åsly
  • Atle Ommundsen