Hyttevakt helg 2020

Dugnad

Fra dato
13. november 2020 kl. 16:00
Til dato
15. november 2020 kl. 14:00
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Dugnad, Rydding, Hyttevakt,
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnad
Dette arrangementet er over!

Bli hyttevakt, og dra på en meningsfylt tur! 

Som hyttevakt påtar du deg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden. I 2020 er hyttevaktene ekstra viktige. På grunn av koronaviruset har vi innført en del tiltak på hyttene, for å sikre at alle får et trygt opphold. På grunn av dette trenger vi ekstra mange hyttevakter i år. 

Hyttevakt passer fint for familier og voksne. Noen hytter er mer tilrettelagt for barn enn andre, men vi hjelper til med å finne en hytte som kan passe. Hyttene har egne tilsynsrom som man bor på.

For å å være godt forberedt som hyttevakt er det fint å ha et ambassadørkurs, som er et Bli kjent-kurs, hvor du lærer mer om arbeidet og verdiene til Stavanger Turistforening og får muligheten til å bli kjent med andre frivillige. Alle som skal være hyttevakter må også gjennomgå et digitalt smittevernkurs. 

Ta kontakt med Brita på frivillig@stf.no dersom du er interessert og ønsker mer informasjon om hvor vi trenger hyttevakter. 

Kontaktinformasjon: