Hyttevakt 2020

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Bli hyttevakt, og dra på en meningsfylt ferie! 

Som hyttevakt påtar du deg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden. I 2020 er hyttevaktene ekstra viktige. På grunn av koronaviruset har vi innført en del tiltak på hyttene, for å sikre at alle får et trygt opphold. På grunn av dette trenger vi ekstra mange hyttevakter i år. 

I sommer vil vi ha hyttevakter på en rekke av hyttene våre. Utenom feriene er det Skåpet, Bakken Gård, Kvitlen, Jonstølen, Tomannsbu, Viglesdalen, Sandvatn og Blåfjellenden som trenger hyttevakt i helgene. Alle perioder er lagt ut kronologisk som egne arrangement i Dugnadskalenderen. Meld deg på de periodene som kan være aktuelle for deg, så tar vi kontakt.

En del av hyttene har faste tilsyn som får anledning til å sette seg opp først, og øvrige perioder tildeles etter "førstemann til mølla" prinsippet. Vi jobber kontinuerlig med å sette opp hyttevakter for sommeren. 

Hyttevakt passer fint for familier og voksne. Noen hytter er mer tilrettelagt for barn enn andre, men vi hjelper til med å finne en hytte som kan passe. Hyttene har egne tilsynsrom som man bor på.

For å å være godt forberedt som hyttevakt er det fint å ha et ambassadørkurs, som er et Bli kjent-kurs, hvor du lærer mer om arbeidet og verdiene til Stavanger Turistforening og får muligheten til å bli kjent med andre frivillige. For øyeblikket er det ikke planlagt noen kurs før til høsten, men DNT jobber med et digitalt ambassadørkurs som vi forventer å få 15.6.. Alle som skal være hyttevakter må også gjennomgå et digitalt smittevernkurs. 

Du må gjerne ta kontakt dersom du er interessert og ønsker mer informasjon: frivillig@stf.no

Kontaktinformasjon: