Nissegrøt på låven (855)

Arrangement

Dato
15. desember 2019 kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Arrangører
Stavanger Turistforening, Sandnes Turlag
Turkode
855
Dette arrangementet er over!

Hver søndag i advent åpner friluftslåven på Gramstad dørene for nissegrøt med tilbehør. Besøk oss etter endt tur, og kjenn på stemningen, den gode grøten og de kjekke julegavetipsene!

Vi har åpent for servering av grøt, saft, kaffe og pepperkaker mellom kl 12-15. 

Last ned nissegrøtplakat.   

Kunstutstilling

Friluftslåven på Gramstad er rette stedet for Unni Figenschou og Eli Sømme sin utstilling. Deres felles interesse for komposisjon, fargespill og naturens mangfold gir hverandres kunstverk en samhørighet, samtidig som de hver for seg har sitt helt spesielle uttrykk. Salgsutstillingen er åpen hver torsdag og søndag mellom kl. 12-15, til og med 22. desember. 

Hvordan komme dit?

Huset på Gramstad ligger 10 minutter fra Sandnes sentrum og midt i Nord-Jærens største friluftsområde. Følg Daleveien på østsiden av Gandsfjorden. Kjør fordi Aspervika og Sandvika og ta av ved skilt merket Dalsnuten. Kjør bakken til topps og stopp ved stor parkeringsplass. Veien er fylkeskommunal og saltes og brøytes slik at det er lett å komme seg opp bakken. 

Velkommen innom!
NB! Vi har Vipps.

Arrangementet er et samarbeid mellom Gramstads venner og Sandnes turlag. 

Nissegrøt på låven (855)

Hver søndag i advent åpner friluftslåven på Gramstad dørene for nissegrøt med tilbehør. Besøk oss etter endt tur, og kjenn på stemningen, den gode grøten og de kjekke julegavetipsene! Vi ...

Kontaktinformasjon: