Avlyst Se Røssdalen fra oven! (602)

Fellestur

Dato
24. mai kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur, Søndagstur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
602
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. På bakgrunn av nasjonale tiltak og smittevernomsyn er denne turen avlyst.

Mange har etter hvert besøkt den vakre og imponerende Røssdalen. Nå har du muligheten til å beundre dalen fra Torkjelsknuten, som utgjør sørsiden av «portalen» til Røssdalen. Røssdalen i Forsand er en av Rogalands mest urørte daler. På kjøpet får du med en flott tur fra Øvre Espedal via Øvre Espedalsstølen til et spennende terreng, med retur til Øvre Espedal. 

 
Turleder/turledere:  
Ove Revheim, 91836450
 
Frammøte, sted og tid:
Gamle Stavanger stadion kl 07:50. Avreise kl 08:00. Avreise Sandnes kl. 08:30. På grunn av gravearbeidene på Ruten i Sandnes kan ikke bussen kjøre inn den "vanlige" veien. Folket i Sandnes bes derfor møte opp foran inngangen til Tinghuset i Sandnes. Bussen som kommer fra Stavanger vil stoppe langs jernbanelinjen til venstre for nevnte inggang (ved de parkeringsplassene som står oppstilt i området). Påstigning på bussholdeplasser langs Rv 44 mellom Stavanger og Sandnes. 
 
Priser:
Medlem kr 300, ikke medlem kr 400.
 
 
Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Mat og varm drikke, godt fottøy og ekstra klær som turdagen måtte kreve.
 
Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Kikkert og fotoapparat.
 

Se Røssdalen fra oven! (602)

Mange har etter hvert besøkt den vakre og imponerende Røssdalen. Nå har du muligheten til å beundre dalen fra Torkjelsknuten, som utgjør sørsiden av «portalen» til Røssdalen. Røssdalen i Forsand ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ove Revheim