AVLYST -Pinsetur til gården Li med dresinsykling (313)

Fellestur

Fra dato
30. mai kl. 08:00
Til dato
1. juni
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Fiske, Dresinsykkel
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Sørlandskysten (se kart)
Turkode
313
Dette arrangementet er over!

Barnas turlag inviterer til en flott langhelg på idylliske Gården Li ved Flekkefjord. Vi prøver oss på sykling på den gamle jernbanen. Vi overnatter på den gamle fjellgård og leker på tunet, klatrer i via ferrata og fisker ved Dåtlandsstrand

Dag 1 - Turstart Vi kjører i privatbiler til Flekkefjord og møtes på parkeringsplassen til Flekkefjord rutebilstasjon. Etter en kort presentasjonsrunde starter vi turen med å sykle dresin på den gamle jernveien mot Åna Sira. Etter sykkelturen kjører vi samlet til Fidsel hvor turen til Gården Li starter. Vi går fra parkeringsplassen til Gården Li og tar pause underveis. Det er en fin tur på litt mer enn 3 km i lett kupert terreng. Det er litt bratt ned til Li og vi får den flotte utsikt over Hidra og havet underveis. Innkvartering på hytta (våningshuset og evt. stegeløa), lek og fellesmiddag.

Dag 2 – På Gården Li Etter frokost leker vi på tunet og eventuelt kan vi besøke gamle nedlagte gårder og hus som vitner om at det var stor aktivitet her helt fram til midten av 1950-tallet. Etter lunsj drar vi på tur til stranden, hvor det er mulig å klatre, leke, fiske og fange krabber. Også i dag spiser vi fellesmiddag.

Dag 3 – Hjemover Etter frokosten vasker vi oss ut hytten, tar avskjed med gården Li og går så tilbake til parkeringsplassen.

Sjekk DNT sin pakkeliste for sommerturer. Ta med frokost og lunsj til alle dager. Turleder sørger for fellesmiddager. Ta med fiskeutstyr og evt. redningsvester (til robåt). Sykkelhjelm (kan legges igjen i bilen til vi er i Flekkefjord) og kraftig hodelys (mørk tunnel på jernveien).

 

 

Merk. Det er mulig å søke støtte til subsidierte deltakerplasser.

Bli medlem i DNT Differanse mellom pris medlem- ikke medlem er prisen på et medlemskap. 

Som medlem i Stavanger Turistforening får du rabatter på overnatting og mat på  500 DNT-hytter over hele landet. Du får også en rekke lokale og nasjonale medlemsrabatter, samt to årbøker og seks utgaver av magasinet Fjell og Vidde. 

Generell informasjon

Pakkeliste
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer vinterturer dagsturer

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Kristine Helland, på e-post kristine@stf.no 

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Kristine Helland, på e-post kristine@stf.no 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre Barnas Turlag arrangementer

Følg oss på Facebook

Merk det er mulig å søke støtte om subsidierte deltakerplasser

 

 

 

AVLYST -Pinsetur til gården Li med dresinsykling (313)

Barnas turlag inviterer til en flott langhelg på idylliske Gården Li ved Flekkefjord. Vi prøver oss på sykling på den gamle jernbanen. Vi overnatter på den gamle fjellgård og leker ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Maren Gramstad Larsen
  • Liesbeth Breesch